• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

rapor işlemi

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
arkadaşlar benim bir fatura örneğim var ben bundan seçtiğim hücrelere göre rapor almak istiyorum forumdan bir kod buldum ama kendime uyarlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sub aktar()
Sheets("Sayfa2").Range("A2:H65000").ClearContents
sat = 2
For r = 2 To Worksheets("Sayfa1").Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row

If Sheets("Sayfa1").Cells(r, "H").Value = "A" Then
For i = 1 To 8
Sheets("Sayfa2").Cells(sat, i).Value = Sheets("Sayfa1").Cells(r, i).Value
Next i
sat = sat + 1
End If
Next r
MsgBox "işlem temem"
End Sub
kod bu şekilde ben bunu sadece kendi belirlediğim hucrelere göre raporlamasını istiyorum ve rapor sayfasında atıklarımı alt alta sıralasın

usta dediğin şekilde yapmaya çalıştım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
5-10 satır veri girin faturaya
sonra raporda nasıl bir şey istiyorsanız onu rapor sayfasına elle girin.
Ne istediğinzi anlamak için bir örnek olması lazım.Kıyaslama yapabilmek için.:cool:

dediğiniz şekilde yapmaya çalıştım yardımcı olursanız sevinirim

Acıklamalarınız yetersiz daha guzel anlatmayı deneyerek biz yardımcı olmaya calısanlara yardımcı olunuz .

Acıklamalarınız yetersiz daha guzel anlatmayı deneyerek biz yardımcı olmaya calısanlara yardımcı olunuz .

ilginiz için teşekkür ederim bu benim forumdan ilk yardım isteyişim o bakımdan sanırım bazı hatalar yapıyorum anlayışla karşılayacağınızı umar teşekkür ederim ben sizin tarifinize uygun sayfada yapmak istediklerimi yazdım umarım yapabilmişimdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ilginiz için teşekkür ederim bu benim forumdan ilk yardım isteyişim o bakımdan sanırım bazı hatalar yapıyorum anlayışla karşılayacağınızı umar teşekkür ederim ben sizin tarifinize uygun sayfada yapmak istediklerimi yazdım umarım yapabilmişimdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
az bir duzenleme ile dosyaları kendine revize edebilirsin asagıda sana ısık olacak linkleri sunuyorum kolay gelsin
1

2

3
4

Geri