• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rakamsal bir veriyi yazıyla yazmak

Excel Vers. ve Dili
2003
herkese selam benim yapmak istediğim rakamsal bir veriyi yazı olarak nasıl yazdırabilirim mesela envanter listelerinde sonundaki genel toplamı altta yazıyla yazmak gerekiyor elle yazınca yanlış yazılabiliyor geçenlerde bi tanesini yazıyla yazarken yanlış yazmışız müşteri hangisi doğru diye arıyor mahçup oluyoruz bunun bir formülü varsa iyi olur teşekkürler

Üstadim Ben Bunu Beceremedİm Ya Benİm GÖnderdİĞİm Dosyaya Uygulayabİlİrmİsİn

Merhaba,

Örnek dosyada B56 hücresini inceleyiniz..

Not: Kodlar siteden alıntıdır.

Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

ArkadaŞim Elİne SaĞlik GÜzel OlmuŞta Ben Excel Cahİlİyİm Senİde UĞtaŞtiriyorum Ama Ben Bunu BaŞka Dosyalarima Nasil Kopyalayabİlİrİm BaŞka Bİr Excel Sayfasinda Vİsual Basice O Senİn FormÜlÜ Kopyaliyorum Ama Olmuyor Formul Senİnkİnde Modulesİn Altinda Modul 1 De Ben BoŞ Excelde Bu Yok Thİsworkbook Var Ordada Olmuyor BaŞka Dosyalara Nasil Atabİlİrİm

Merhaba,

Araçlar / Makro / Visual Basic Düzenleyicin seçip açılan ekrandan Module1’ in içindeki kodları inceleyiniz..

Kısa yol tuşu Alt F11 dir

Buradaki kodları kendi dosyanızda bir module kopyalayınız.

Sizde sağolun,

İyi çalışmalar..

Merhaba,

Örnek dosyada B56 hücresini inceleyiniz..

Not: Kodlar siteden alıntıdır.

=yaziylaYTL() bu formülü örnek dosya içinde yapınca oluyor ama kendi bilgisayarımda boş bir excel sayfası açıyorum, hücreye bir tutar yazıyorum bu formülü uyguluyorum ama #AD? hatası veriyor. bu formül dışında başka bir uygulama yapmam mı gerekiyor.

EDİT: Pardon ben sadece yerleşik işlevlerle olduğunu sanıyordum. Module1'in içeriği sayesinde yapabileceğimi anladım, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Çok faydalı oldu bende kullandım.

Geri