• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rakamı Yazıya Çevirme

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Değerli Arkadaşlar,
Forumda çok benzerini bulamadım.Tam olarak örnekteki gibi bir uygulama gerekli.İlginize ve bilginize saygılarımla...(N20 hücresine yazılan rakam yazıya çevrilmeli.Ama J-K-L hücreleri bloklanarak elde edilen açıklığa yazılmalı.)

Ekli dosyalar

Değerli Arkadaşlar,
Forumda çok benzerini bulamadım.Tam olarak örnekteki gibi bir uygulama gerekli.İlginize ve bilginize saygılarımla...

Ekli dosyalar

Sayın CAFERCİFTCİ

Aşağıdaki linke baktınız mı?

http://www.excel.web.tr/f116/

.

Değerli Arkadaşım,
Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum.Gece yeni konu açmadan önce o linki uzun süre incelemiş fakat çok benzer bir uygulama bulamamıştım.Ancak,hatırlatmanızdan sonra yeniden incelediğimde Sayın Excel113 ve Halit3 hocalarımızın sundukları çözümün sorumun cevabı olabileceğini anladım.Sizinle birlikte Sayın Excel 113'e ve Halit3 hocamıza da teşekkürler ediyorum...

Değerli Arkadaşlar,
Forumda çok benzerini bulamadım.Tam olarak örnekteki gibi bir uygulama gerekli.İlginize ve bilginize saygılarımla...(N20 hücresine yazılan rakam yazıya çevrilmeli.Ama J-K-L hücreleri bloklanarak elde edilen açıklığa yazılmalı.)

merhaba
konuları açarken lütfen soru cevap kısmına açınız paylaşım kısmına açmayınız.
sorunuza gelince bunu daha önce hem 2003 hemde 2007 olarak resimli anlattım lütfen tıklayın

Geri