Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12.SATIRDA G12 İLE H12 HÜCRELERİ BOŞ İSE C12 HÜCRESİ 13 OLSUN dememim sebebi
ay 31 çektiğinde sgk personolin G12 ve H12 hücreleri (eksik günü) yok ise 30 gün üzerinden bildirmemiz olacağından
otomatik olarak C12 hücresi 13 olması lazımki çalışan personelimizin sgk toplam günü 30 olsun C12 hücresi 14 olursa sgk toplam günü 31 oluyor ve e bildirge kabul etmiyor.
BU KONUMDA DİĞER USTALARINDA YARDIMLARINI BEKLİYORUM
Sayın koken;
Göndermiş olduğunuz ekli dosyanızdaki yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bir konu tam olmamış şayet mümkünse yardımlarınızı bekliyorum bu konumda diğer arkadaşların katkıları olursada çok memnun olurum.
nedenine gelince şayet ay 31 çekiyorsa o ayda çalışan personelimizin raporu ve ücretsiz izni (eksik günü) yok ise e bildirgede 30 gün üzerinden sgk'ya göndermemiz lazım 12.SATIRDA G12 İLE H12 HÜCRELERİ BOŞ İSE C12 HÜCRESİNDEKİ (14'ün) 13 OLMASI LAZIM 30 çeken aylarda bu şekilde hiç bir eksik yok mükemmel sadece 31 çeken aylarda olacak.
bu konuda çözülürse benim için çok çok makbule olur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.