• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Profil için Geri sayım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kskobi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 turkce
İyi günler arkadaşlar profil için geri sayim diye başlık açtım ama istediğim şöyle birşey aradım bulamadım yada nasıl bakacağımı bilemedim.

Şimdi askeriyeye terhis programi yapmaya çalışıyorum.

fakat asker profili oluşturup iste uzunlara 460 gün kısa dönemlere 155 gün girip her kullandıkları izinleri düştükten sonra terhis hesaplıyacak sonrada zamanları gelince uyarip terhis için uygun şablonu yazdırıp vede izin kullananlara izin kağıdı çıkarıcak ve sevk isteyenlere sevk kağıdı çıkarıcak bunlara uygun örnekler varmi elinizide veya

ücretli olarak yapmak isteyen varsa ulaşabilirmi ?

İyi günler arkadaşlar profil için geri sayim diye başlık açtım ama istediğim şöyle birşey aradım bulamadım yada nasıl bakacağımı bilemedim.

Şimdi askeriyeye terhis programi yapmaya çalışıyorum.

fakat asker profili oluşturup iste uzunlara 460 gün kısa dönemlere 155 gün girip her kullandıkları izinleri düştükten sonra terhis hesaplıyacak sonrada zamanları gelince uyarip terhis için uygun şablonu yazdırıp vede izin kullananlara izin kağıdı çıkarıcak ve sevk isteyenlere sevk kağıdı çıkarıcak bunlara uygun örnekler varmi elinizide veya

ücretli olarak yapmak isteyen varsa ulaşabilirmi ?

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile TSK bilgisayarlarına dışarıdan program yükleyemezsiniz, yasaktır. Bu ve benzeri programları, yetkiniz dahilinde karanet'ten alabilirsiniz, anılan yerde sizlere yardımcı olacak onlarca program mevcuttur, örneğin personel maaş ve öz.hak.için yazılan "PEMSİS" gibi,

Yok yinede yapmak istiyorum derseniz, verileri elle girilmiş, şablonları (izin kağıdı-sevk kağıdı-terhis belgesi vb) eklenmiş, 2003 formatında örnek bir dosya ekleyiniz,

İzin, terhis belgelerinde Yol Müddeti olur, izinler bazen yol dahil, bazen yol hariç hesaplanır, terhis belgesinde bazen "terhis mahiyetinde izin" seçeneği vardır, bu örnekler çoğaltılabilir,

Yukarıdaki nedenlerden dolayı ; isteklerinizi ve örneklerinizi bizlerin anlayıp çözüme dönüştürmesi için netleştiriniz.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bu istediklerim erbaş ve erler için olduğundan sorun teşkil etmiyor dışarıdan exel vba olan bütün bilgisayarlarda çalışıyor.

terhis örneğini ve izin çizelgesini hemen atiyorum selametle teşekkürler.

Geri