• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Pivot Tablo Sitili?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aliahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Exel 2003 Türkçe
Merhaba,
Excel 2010 da pivot tablo da adetler yazıyor bunlara tıklayınca ilgli veriler geliyor. Burada şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Herseferinde Sütunların genişliğini-Metini kayıdır. ayarlarını yeniden yapıyorum. Yeni tablo sitili oluşturdum fakat burada da böyle bir alan bulamadım. Bu ayarları otomatik olarak yapabilirmiyiz.
Örneğin Sütunun genişliği -Metni Kaydır vb. ayarlarını otomatik olarak ayarlayabilirmiyiz. Teşekkürler...

39nbb.jpg

Ekli dosyalar

Merhaba, sanırım aradığınız cevap ekli resimde.

soldaki options menüsünden açılan ekranda layout&format menüsünden aşağıdaki işaretli kutucukları seçerseniz ayar işlemleri otomatik yapılacaktır. (refresh yapmak kaydı ile) ayrıca data sekmesinde yer alan refresh data when opening the file seçeneğini seçerseniz dosya açıldığında otomatikmen pivot table kendini refresh edicektir.

kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    100.7 KB · Görüntüleme: 21
merhaba,

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa diye yazdığınız satırın sonunda "1" yazıyor oradaki hücreye tıkladığımızda yeni bir sayfada veriler açılıyor resimde de belirttiğim gibi B sütunu genişliği yetersiz ve metin kaydırma olmadan sayfa açılıyor... Buradaki alanları ayarlıyabilirmiyiz. Teşekkürler....

Geri