• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personelin çalıştığı günleri kendi sayfalarında boyamak

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhabalar,

Daha önce bu çalışmamım bir benzerini yapmıştım. Şimdi başka proje için yeni bir çalışma yapmam gerekli..

Kısaca anlatmak gerekirse;

Eğer G sutununda Ekip yazıyor ise I ve L sutunundaki tarih aralığınında çalışan personel personel sayfasında boyanacak. Ekip olduğu zaman personele bir iş veriliyor.

Eğer ekip değilde tedarikçiler yazıyor ise (Elmas, Armoni vb..) Direk tedarikçi sayfasında boyama işlemi yapılacak. ikinci olarak tedarikçiye takviye olarak bizim personelimizden verildiyse boyanan hücreler içine personel numaraları yazılacak. Verilen personeller O sutunu ile X sutunu arasında yazıyor. Tedarikçiler için ilk çalışmayı ilk satırda boyadı ikinci çalışmayı boyarken ilk çalışmanın üstüne biniyorsa ikinci satıra geçip orda boyamalı. Sonrasında üçüncü çalışma ilk çalışmayla çakışmıyorsa ilk satırda boyamalı.. Tablo sağ tarafa gittiği için boyamaya yakın tarihten başlamalı uzak tarihe doğru gitmeli.
Ben hem ekip hem tedarikçi için bütün boyamaları manuel yaptım.

Ekli dosyalar

Yukarıdaki konumun silinmesini veya kilitlenmesini rica ediyorum. iki çalışmayı toparlayıp dünkü konu üzerinden gideceğim. Tşkler..

Geri