• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel-Ürün Dağılım Listesi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Değerli excelweb ailesi...Bir soruyla daha karşınızdayım.
Size gönderdiğim örnekte personel/ürün dağılım listesi var.Bu listede
ürünü aldıysa E ile daha sonra verilecekse DSV ile sembolize edilmiştir.
Bu listede hangi personel hangi ürünleri almışsa BA sütünunda(Aldığı Ürünler)
listelensin.Yine hangi personele daha sonra hangi ürün verilecekse BB sutununda
(Alacağı Ürünler) listelensin.
Sizden isteğim mümkünse makrosuz, olmuyorsa makrolu yapınız.Makrolu yaparsanız ürün listesi arttığında ve/veya personel listesi arttığında makroda nereyi değiştireceğimi de bana söyleyiniz.İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla

Ekli dosyalar

Sayın muygun,ilginize çok teşekkür ederim.Gönderdiğiniz çalışmanız bana uyardı ama dosya boyutu
hakikaten çok büyük.Bu benim gönderdiğim örneği ben asıl belgeme uyarlayacağım.O dosya da 700 kb.Sizin örneği de uyarlamaya kalkarsam 2,6 mb lık bir excel dosyası oluşacak.Bu kabul edebieceğim
bir boyut değil taktir ederseniz.Eğer makroyla oluyorsa onu bir deneseniz...
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.Saygılarımla

merhaba,

Ek deki çözüm de alternatif çözüm olsun...

kolay gelsin...

Son düzenleme:
Sayın sakman ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.Ancak aradıım bu da değil.Çözüm tek bir sayfanın içinde olmalı 2. bir sayfaya ihtiyaç duymamalı.Ben bu örneği alıp asıl belgeme ekleyeceğim.
Ki o belge 20 sayfadan fazla.Mümkünse tek sayfada istediğim olsun.Sanırım çözüm makroda gibi görünüyor.Saygılarımla

selam,
o zaman önerim ,kendi listenizi , benim gönderdiğim dosyadaki Kayıt sayfasındaki gibi doldurursanız tek sayfada herşey hallolacaktır. hem de sadece ürünler kısmında kullanılan tek bir hücre birleştirme formülü sayesinde...
Kolay gelsin...

Sayın sakman ilginiz ve yardımlarınıza müteşşekkirim.Ne yazık ki excel bilgim o kadar iyi değil.Dediğinizi gözüm kesmedi.Beni mazur görünüz.İnanın formüllerinizin işleyişini anlamadım.
Saygılarımla

Değerli excelweb üyeleri...
Belli bir süre bekleyip istediğim cevabın gelmesini bekledim.Ama sanırım yoğunluktan veya sizin yoğunluğunuzdan bu gerçekleşmedi.İstediğime bir el atsanız çok memnun olurum.
Makroyla yaparsanız kelimeler arasına virgülde ekleyiniz.Ki istediğim makroyla olması yönünde artık.Saygılarımla

Geri