• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

personel takip

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
ben bir personel takibi yapmak istiyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı yeni katıldım aranıza ve hiç mi hiç çakmıyorum excellde kod yazmayı ama istiyorum yazmak yapmayı istedigim farklı birşey olacak ama

Arkadaşım merhaba..
Öncelikle aramıza hoşgeldin..
Yazılarınızı TÜRKÇE YAZIN KURALLARINA uygun yazarsanız,söylemek istediklerinizi daha çok kişi anlayabilir ve yanıt verebilir. Ben emekli öğretmenim.İnanın söylediklerinizden tek kelime anlamadım.

ben bir personel takibi yapmak istiyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı yeni katıldım aranıza ve hiç mi hiç çakmıyorum excellde kod yazmayı ama istiyorum yazmak yapmayı istedigim farklı birşey olacak ama
Merhaba
Aramıza hoş geldiniz.
Soru nedir anlaşılmıyor.

hocam yazım da bir virgül hatası var sadece yoksa hepsi anlaşılır şekilde ama neyse kendi mi size tam anlamıyla anlatamadıgim için özür dilerim.Bir excelde yazılım istiyorum personel hareketlerini izleyebilecegim excele yazılmış bir yazılım gibi birşey yardımcı olabilirmisiniz?

Arama kısmına girip isteğini yazarsan,yüzlerce örnek çıkacaktır karşına. Kolay gelsin arkadaşım.

.Bir excelde yazılım istiyorum personel hareketlerini izleyebilecegim excele yazılmış bir yazılım gibi birşey yardımcı olabilirmisiniz?
Personel takibi ve excel de yazılım !
Kriterler nedir?
Personel ile ilgili takibini yapacağınız konular nedir?
Örnek hazırlayın ve üzerinde açıklamalar yapın.
Bu şekilde anlaşılması zor zor.

black lord arkadaşım bir çalışma buldum ve bunda ufak bi degişiklik yapabilirmisin depo ve depo hareketleri var çalışmada bunu kaldırıp personel hareketlerini koyabilirmiyiz personellerin avas ve maaşlarını izleyebilecegimiz bir çalışma olması lazım anlatabildim mi bunuda aylıklara bölebilirmiyiz şöyle diyeyim onuda şimdi aklıma geldi.bir personelin maaşı 1000 tl ocak ayı 1100 tl avansların toplamı -100 tl oluyor ya bunu şubat ayına mahsup edecek şekilde olabilirmi şimdiden tşkler :)

Ekli dosyalar

hani birşey sunmadın black lord?

Geri