• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel Özlülük

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fikri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office xp - 2003
Arkadaşlar ekte sunmuş olduğum Personel Özlük dosyası var indis kullanarak hazırladım aşağıda yazdıklarım için yardım istiyorum.
Köprü atama yerine buton koyarak butona tıklayınca veri giriş sayfasına gidecek veri sayfasındaki butona basınca da ana menü sayfasına geçişini istiryorum. Ayrıca bir butonda veri sayfasına yeni verişi yapıldığı zaman bu butona tıklayınca verileri isim sıralaması yapmak Bu konuda sizlerin fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum

Arkadaşlar ekte sunmuş olduğum Personel Özlük dosyası var indis kullanarak hazırladım aşağıda yazdıklarım için yardım istiyorum.
Köprü atama yerine buton koyarak butona tıklayınca veri giriş sayfasına gidecek veri sayfasındaki butona basınca da ana menü sayfasına geçişini istiryorum. Ayrıca bir butonda veri sayfasına yeni verişi yapıldığı zaman bu butona tıklayınca verileri isim sıralaması yapmak Bu konuda sizlerin fikirlerini ve yardımlarını bekliyorum
Selamlar

anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım. sayfalara birer buton koydum

kolay gelsin

Selamlar

anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım. sayfalara birer buton koydum

kolay gelsin

ilginizden dolayı teşekkür ederim buton güzel olmuş tek eksik veri sayfasına kayıt girdikten sonra botuna basınca isme göre kayıtları sıralamasını istiyorum mümkünse bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Bende yapmıştım, boşa gitmesin.
Sıra Numaralarının değişmemesi için formül koydum.

Bende yapmıştım, boşa gitmesin.
Sıra Numaralarının değişmemesi için formül koydum.

ilk olarak ilginizden dolayı arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür eder saygılar sunarım. Sıra Numaralarının değişmemesi çok güzel olmuş tek sorun Açılan Değiştir makrosu hata veriyor bu sorunu ortadan kaldırırmısınız (evrakın olmadığı yerleri kırmızı gösterme işlemi devam etmesi gerekli)

Dosyanız ekte

Geri