• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

özet tablo vb.vb

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tukayf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2016&2019&2021 TR
arkadaşlar ekteki dosyada istatistik tutmak istiyorum Evren Hocam en iyisi Özet tablo dedi. Ben Excel den zerre anlamadığım için yardım edecek arkadaşlara minnettarım.. göreve giden personel kaç saat sınava gitmiş kaç saat maça gitmiş kaç tane silahlı ya da dedektörlü gitmiş, hangi tarihte gitmiş... bu ve buna benzer...anlatımı gene yapamadıysam kusura bakmayın...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar,

Bu veriler nedir ve nasıl bir istatistik hesaplamayı düşünüyorsunuz? Biraz açıklarsanız, yardımcı olmaya çalışalım.

.

arkadaşlar ekteki dosyada istatistik tutmak istiyorum Evren Hocam en iyisi Özet tablo dedi. Ben Excel den zerre anlamadığım için yardım edecek arkadaşlara minnettarım.. göreve giden personel kaç saat sınava gitmiş kaç saat maça gitmiş kaç tane silahlı ya da dedektörlü gitmiş, hangi tarihte gitmiş... bu ve buna benzer...anlatımı gene yapamadıysam kusura bakmayın...

.

Excel'den zerre kadar anlamıyorsanız işiniz biraz zor olacak. Ancak azminizi yitirmeyiniz.

1. Önce veri tabanını uygun hale getirmeniz gerekir.

2. Aşağıda verdiğim linklerdeki konuları inceleyin.

ÖZET TABLOLAR (PİVOT TABLE)

Dynamic Range- Dinamİk Alan

3. Ekte verdiğim dosyayı kendinize uygun hale getirin.

4. Yine de olmadıysa örnek dosyaya gerçek olmayan isimlerle pek çok veri girin. Yardımcı olmaya çalışayım.

.

Ekli dosyalar

Geri