• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik veri aktarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mcgen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Exde müşteri cari hesabı tutmak istiyorum.Ve herhangi bir müşterinin cari hesabına borç yada alacak girişi yaptığımda diğer sayfadaki firmaların toplam borçlarında değişim olsun istiyorum.Yani hem cari de işlem yapabileyim hemde toplamda müşterilerin nekadar mal aldıgını ne kadar ödediklerini ve toplam ne kadar alacağımızın kaldıgını görebileyim istiyorum.Ekde dosyayı gönderiyorum.Şimdiden teşekkürler.

İhsan bey çok teşekkürler .sizin yazdığınız formüle göre daha fazla sayfa açıp yapıcam umarım sorun olmaz.Patiba sizede teşekkürler gönderdiğiniz form çok güzel olmuş fakat ben firma eklemeyi yapamadım bir türlü :)

İhsan bey çok teşekkürler .sizin yazdığınız formüle göre daha fazla sayfa açıp yapıcam umarım sorun olmaz.Patiba sizede teşekkürler gönderdiğiniz form çok güzel olmuş fakat ben firma eklemeyi yapamadım bir türlü :)

rica ederim
sayfa açmanıda bir sorun olmaz ama dosyanız kasılabilir. ona göre ayarlama yaparsanız daha iyi olur
kolay gelsin :mutlu:

ne yapmamı önerirsiniz

kullandığımız formüller dizi formülü olduğu için aralığı kısa tutarak hareket etmeniz yada başka bir dosya'ya formülleri yerleştirerek kullanmanızı ana sayfanızı veri tabanı olarak kullanmanızı tevsiye ederim. Şahsi Fikrim. ( ben öyle yapıyorum )

Geri