Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekte yaptığım basit prim takibinde hangi şahsın kaç m2 ürün kestiği ve bu üründen nekadar prim kazandığını otomatik olarak raporlamak istiyorum.
Lütfen yardım edermisiniz..
Teşekür ederim yardımınız için,fakat buradaki raporlamayı şahısa göre yapmamız lazım çünkü buradaki şahıslar değişebilir durumda.mesela "a" şahsının nisan ayında kaç m2 üretim yaptığı ve bu üretimden nekadar prim hak ettiği gibi.zaten ben her gün bu yaptığım tabloya bana gelen raporlar vasıtası ile tek tek giriyorum.şahsın kestiği m2 belli,hak ettiği prim de belli tek sıkıntı ay sonu bunları raporlamak.
Tekrar teşekür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.