• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik köprü oluşturmak

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
merhabalar. "y" sekmesine yazdığım "yeni şirket" ismine aynı isimli yeni bir sekme açtığım ve "y" sekmesindeki "yeni şirket" ismine tıkladığımda aynı isimli sekmeye köprü oluşturmasını istiyorum. her yeni şirket açtığımda her defasında yeni köprü oluşturmak imkansız gibi.
NOT: her hangi bir yere çift tıklandığında "ana sayfa"sekmesine geliyor ve "ana sayfa"da nereye çift tıklarsam o sekmeye gidiyor. bu özelliği şirket ismi yazığım yerlerde de kullanmak istiyorum.
yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

ne demişler kendin pişir kendin ye. kendim buldum VİSUAL BASİC'te exceldeyken (ALT + F11) thisworkbook!a gelin ve kod kısmına

Private Sub Workbook_SheetBeforeDoubleClick(ByVal Sh As Object,

ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Sayfa = Target.Value
If Sayfa <> "" Then Sheets(Sayfa).Select
son:
End Sub

yazın ve kaydedin. her yazdığınız yazıyı çift tıkladığınızda onunla aynı adlı bir sayfa varsa otomatik açacaktır.

ne demişler kendin pişir kendin ye. kendim buldum VİSUAL BASİC'te exceldeyken (ALT + F11) thisworkbook!a gelin ve kod kısmına

Private Sub Workbook_SheetBeforeDoubleClick(ByVal Sh As Object,

ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
Sayfa = Target.Value
If Sayfa <> "" Then Sheets(Sayfa).Select
son:
End Sub

yazın ve kaydedin. her yazdığınız yazıyı çift tıkladığınızda onunla aynı adlı bir sayfa varsa otomatik açacaktır.

ekte basit bir örneğini yaptım.

Ekli dosyalar

Merhaba
Otomatik köprü kurmasını istiyorum ama olurmu yada yardım edebilirmisiniz bilmiyorum.
A hücresindeki değere göre bir klasör yolu oluşturup başka bir hücreye yazdığımı .doc olarak köprü kurması gibi.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Geri