• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik kayıt sorunu

Excel Vers. ve Dili
exel
arkadaşlar bu konularda yeniyim belki basit bi sorun ama altından kalkamadım gitti , excel çalışma kitabını açıyorum daha önce yapılmış bi program üzerinde personelin gidiş yerlerini trenleri yazıyorum ki 240 kişilik bi şey neyse arada otomatik save yapıyor ve herşey gidiyor excel açık hiç bişey göstermiyo masaüstünde duran çalışma kitabımda silinmiş :S bu nasıl bi hata nasıl düzeltebilirim lütfen en kısa sürece cevap verin çünkü baya sıkıntılı bi dönemden geçiyorum. şimdiden teşekkürler.

Excel dosyasını foruma yüklerseniz belki bir çözüm bulunabilir.

.

Sorularınızı ilgili bölümde sorarsanız daha uygun olur.

Şimdilik ben taşıdım.

Ayrıca örnek dosyanızı buraya eklerseniz, dosyanıza ulaşabilen çok olur.

Örneğin ben upload sitelerine eklenen dosyalara giriş iznim yok.

.

Dosyanızın otomatik kayıt ve silme işlemini iptal ettim. Ancak diğer özellikler konusunda bir sıkıntı varsa ona da uygun görürlerse ustalarımız yardımcı olurlar. Siz şimdilik dosyaya bir göz atın karşılaştığınız sorunları bildirirsiniz.

Ekli dosyalar

çok teşekkur ederim asuzen hemen indirip deniyorum, buraya dosya yüklemeyi bilmiyorum açıkcası yardımcı oldugunuz için tekrar teşekkürler

aynı sorun devam ediyor
Dosyanın otomatik kaydetme özelliği bulunmamaktadır. İlgili dosyayı ben bilgisayarımda açıyorum, ne otomatik kayır ne de silme işlemi yapıyor. Benim yüklediğim dosyayı kullandığınıza emin misiniz? Ya da farklı bir sorununuz mu var? Sorununuzu açıkça yazarsanız elinden bir şey gelen arkadaşlar yardımcı olabilir. Mümkün olduğu kadar net ifadelerle sorununuzu belirtin.

sen soyledikten sonra aklima geldi baktim gercektende yanlis calisma kitabindayim eline saglik cok tesekkur ederim olmus gercekten. nerdeyse yerimden olacaktim o derece yani tekrar tesekkurler

sen soyledikten sonra aklima geldi baktim gercektende yanlis calisma kitabindayim eline saglik cok tesekkur ederim olmus gercekten. nerdeyse yerimden olacaktim o derece yani tekrar tesekkurler

Rica ederim. Kolay gelsin iyi çalışmalar...

Geri