• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Filtre Uygulada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yyhy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
Otomatik Filtre Uygulada süzden süzmüş olduğum bilgilerin sayısını göremiyorum, filtre modu şeklinde yazıyor. Sayı olarak görme imkanı var mı? 10 kaydın 5'i şeklinde görebilir miyiz?

Ekli dosyalar

• Filtre Uygula Otomatik Filtre Uygula.JPG
    Filtre Uygula Otomatik Filtre Uygula.JPG
    34.8 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba,

Filtre uyguladıktan sonra istediğiniz olur, yalnız tekrar filtre uygularken "filtre modu" yazar uygulayınca sayar verir. Bu şekilde olması gerekir. Tekrar denermisiniz.

.

Merhaba,
Aynı sorun benim için de geçerli. 4 ayrı listem var, 3 ünde bu uygulama düzenli çalışıyor, en kalabalık listemde ise maalesef çalışmıyor. Ofice 2003 kullanıyorum. Çok sık ihtiyaç duyuyorum filtrelemeye, ancak 1 lerden oluşan yeni bir sütun açıp, o 1 leri toplatarak sorunumu çözüyorum ama çok zaman kaybı oluyor bu yöntemle. Uygulamanın çalıştığı listelerimde farklı olanın ne olduğunu bulmaya çalıştım, bu forumda araştırdım, sonunda soruyu burda buldum, ancak cevabı yok. Cevaplayabilirseniz işim çok kolaylaşacak. Teşekkür ediyorum.

Merhaba,
Aynı sorun benim için de geçerli. 4 ayrı listem var, 3 ünde bu uygulama düzenli çalışıyor, en kalabalık listemde ise maalesef çalışmıyor. Ofice 2003 kullanıyorum. Çok sık ihtiyaç duyuyorum filtrelemeye, ancak 1 lerden oluşan yeni bir sütun açıp, o 1 leri toplatarak sorunumu çözüyorum ama çok zaman kaybı oluyor bu yöntemle. Uygulamanın çalıştığı listelerimde farklı olanın ne olduğunu bulmaya çalıştım, bu forumda araştırdım, sonunda soruyu burda buldum, ancak cevabı yok. Cevaplayabilirseniz işim çok kolaylaşacak. Teşekkür ediyorum.

Merhaba,
Araçlar - Seçenekler - Hesaplama sekmesi altındaki
El ile seçeneğini seçiniz ve daha sonra açılan kutucuktan kaydetmeden yeniden hesapla seçeneğini işaretleyiniz.

Bu şekilde deneyiniz?

Evettt, işte bu!!! Çok teşekkür ederim, sorunum çözüldü.:)

Geri