Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekdeki Dosyada gerekli açıklamayı yaptım... Her hangi bir stundaki rakamların ortalamasını aldırmak fakat bu rakamlardan 0 olanların ortalamaya katılmasını istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim... Saygılarımla...
Merhaba sayın airfresh,
Aslında sayın Ömer hocamın gösterdiği linkte sorunuzun cevabı var.
Bir de buradaki mesajınızda: "... bu rakamlardan 0 olanların ortalamaya katılmasını istiyorum." diyorsunuz ama ekteki dosyada ise: "fakat fiyat 0 olduğunda ortalamaya katmamasını istiyorum." diyorsunuz. Mesaja göre sayın Evren Gizlen hocamın cevabı doğru. Ama sanırım siz dosyadaki çözümü istiyorsunuz.
Sn. 1Al2Ver evet ben ekdeki dosyaya doğru fakat buraya yanlış yazmışım.. verdiğiniz formul işimi gördü... Sn. Ömer' in vermiş olduğu linkdeki dosyayı da inceledim çok güzel anlatılmış.. Hepinize zaman ayırdığınız için tşk ederim...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.