• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ödenecek miktarın ödenecek tarihte gösterilmesi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFİS==EXCEL 2007 TÜRKÇE
EV == EXCEL 2007 TÜRKÇE
Ek'te ki tablomda ödenecek miktarların en son da bulunan Takvim çalışma sayfamda ilgili tarihte görünmesini sağlamak istiyorum.Ayrıntılı açıklamaları excel çalışma kitabımın ÇELTİKÇİ isimli sayfasında yaptım..ilgilenen ve yardım eden olursa çok sevineceğim.herekse iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Ek'te ki tablomda ödenecek miktarların en son da bulunan Takvim çalışma sayfamda ilgili tarihte görünmesini sağlamak istiyorum.Ayrıntılı açıklamaları excel çalışma kitabımın ÇELTİKÇİ isimli sayfasında yaptım..ilgilenen ve yardım eden olursa çok sevineceğim.herekse iyi çalışmalar

Formul çalışıyor. Formulde Kullanılan "Dolaylı" komutu yukarıda isimlere bakıyor.

ÇELTİKÇİ ismi ile sayfa ismi aynı ama YÜKSEL KURUYEMİŞ yukarıda yazarken ctrl enter ile alt satıra yazılmış bu sebepten

YÜKSEL
KURUYEMİŞ

yukardaki gibi duruyor buda dolaylı komutunun sayfayı bulamamasına sebep oluyor.

yukarıdaki isimlerle sayfa isimlerini aynı yaparsanız sorununuz çözülür.

slm arkadaşlar bende bir liste var, bu listelerin içinde farklı tarihlerde alınmış yetki belgeleri var.
anlatmak istediğim bu belgelerin bitiş tarihine 15 yada 20 gün kala excel tarafından dosyam açık olsun veya olmasın bi uyarı nebilim bi işaret veya ileti gibi bir uyarı almam mümkünmüdür. Mümkünse formülünü benimle paylaşırmısınız?

Geri