• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ödeme Gün ve Miktarının diğer sayfamda gözükmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demetis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFİS==EXCEL 2007 TÜRKÇE
EV == EXCEL 2007 TÜRKÇE
Ek'te bulunan excel çalışma sayfamda ödenecek tarih ve ödenecek miktarın Takvim çalışma sayfamda gözükmesini nasıl sağlarım ? Ek'te ki dosyada gerekli açıklamaları da yaptım.İlgilenen uzman arkadaşlara müteşekkir kalırım.Yardımlarınızı bekliyorum.Benim için çok önemli..İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Ek'te bulunan excel çalışma sayfamda ödenecek tarih ve ödenecek miktarın Takvim çalışma sayfamda gözükmesini nasıl sağlarım ? Ek'te ki dosyada gerekli açıklamaları da yaptım.İlgilenen uzman arkadaşlara müteşekkir kalırım.Yardımlarınızı bekliyorum.Benim için çok önemli..İyi çalışmalar

merhaba
eki inceler misin
Mavi Olan Yerin yanına Sekme Adını Aynı Şekilde Yazın.
Kırmızı Olan Yerdeki Formülleri'de Sekme Adını Yazdığınız Sütuna kopyalayınız.

Ekli dosyalar

sayın İhsan Tank; Ek'te ki dosya tam istediğim şekilde olmuş.Çok teşekkür ederim.Yarın bu tabloyu bir iki renk-yazı karakteri değiştirip kullanmaya başlayacağım.Size nasıl teşekkür etsem azdır.Eğer bu tablo ile ilgili aklıma takılan olursa buradan size yazabiliri ve sorabilirim değil mi ? mesela takvim sayfasında ki taban rengi kırmızıyı değiştirmem formüllere yada verilerde kayıplara sebep olmaz değil mi ?
Emeğinize ve bilginize sağlık...İyi çalışmalar

sayın İhsan Tank; Ek'te ki dosya tam istediğim şekilde olmuş.Çok teşekkür ederim.Yarın bu tabloyu bir iki renk-yazı karakteri değiştirip kullanmaya başlayacağım.Size nasıl teşekkür etsem azdır.Eğer bu tablo ile ilgili aklıma takılan olursa buradan size yazabiliri ve sorabilirim değil mi ? mesela takvim sayfasında ki taban rengi kırmızıyı değiştirmem formüllere yada verilerde kayıplara sebep olmaz değil mi ?
Emeğinize ve bilginize sağlık...İyi çalışmalar

öncelikle sorularınızdan bahsedelim
sorularınız aynı konu ile alakalı ise tabi soruabilirsiniz ama şahsi olarak değil genel olarak sorunuz.
ikincisi taban rengini kırmızıya çeviriseniz tabiki bir şey olmaz sadece çıkarırken sıkıntı olur başkada bir sıkıntı olmaz hatta hücre içerisindeki yazıları bile renkli yapabilirsiniz.

rica ederim
iyi çalışmalar :mutlu:

son hali ile ofisimde tabloyu kullanmak istediğimde uyumluluk denetleyicisi uyarısı aldım.ve takvim sayfam da formüller çalışmıyor.Bu sorunu nasıl aşarım acaba..ofisimde kullandığım zannedersem 2007 excel. yardımcı olursanız sevinirim

Geri