• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nöbet Listesi için yardım.

Excel Vers. ve Dili
2003
Ekte sunduğum çizelgeyi, bir sutunda 1. nöbetçi yeri (24 Saat) bir sutunda 2. nöbetçi yeri (hafta içleri 15 saat, resmi tatil ve haftasonlarında 24 saat şeklinde) düzenlenebilir mi?

Saat olayını en altta toplam şelinde vermesi için istiyorum, yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Nöbet çizelgesinin bir taslağını ekte sunmuştum, isteğimi daha ayrıntılı anlatayım:

1- Veri sayfası olacak; bu sayfada nöbet tutacak personel adları olacak, bu veriyi liste sayfasında ilgili sutunda açılır listede yer alacak, burdan nönet tutacak listeye eklenecek.
2- listede tarih ve günden başka 2 veya 3 sutun daha olacak, bunlar 1. nöbetçi, 2. nöbetçi gibi isimler alabilir. 1. sutundakinin çalışma saati 24 saat olarak sabir olacak fakat, 2. sutundaki nöbetlere haftaiçi nöbetlerine 18:00.de başlayacak (14 veya 15 saat gibi çalışacak) hafta sonu ve resmi tatillerdeki nöbetleri 24 saat şeklinde olacak.
3-listenin en altında nöbet tutan personel adı ve karşında toplam saatini hesaplandığı bir formül lazım, takıldığım kısımda aslında burası; sadece 245 saatlik nöbetler olsaydı kolay olurdu örnektekini düzenleyebilirdim ama arada 15 saatlik nöbetlerde olacağı için toplam hesaplayacak formülasyonu bulamadım, zaten excelde bu kadar deneyimim yok. 2. ve 3. nöbetçi sutunu bu formüle göre tek sutunda olabilir.

Umarım açıklayıcı olmıuştur. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Geri