• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

MsgBox da Evet , Hayır dan sonra Vazgeç

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
Merhaba;
Aşağıdaki koda üçüncü seçenek olarak "Vazgeç" eklemek istiyorum,
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla

Private Sub kapat_Click()
cevap = MsgBox("PROĞRAM KAPATILACAKTIR." & vbCrLf & "KAYDEDEREK ÇIKMAK İÇİN ""EVET"" " & vbCrLf & "KAYDETMEDEN ÇIKMAK İÇİN ""HAYIR"" DÜĞMESİNİ TIKLAYINIZ ", vbYesNo, Application.UserName)
If cevap = vbNo Then

Application.Quit
ThisWorkbook.Close False
Unload Me
End If

If cevap = vbYes Then
ActiveWorkbook.Save
Application.Quit
ActiveWorkbook.Close True

Unload Me
End If
End Sub

Buyurun.:cool:
Kod:
If MsgBox("Test", vbYesNoCancel, "TEST") = vbCancel Then
    MsgBox "Vazgeçildi"
End If

İlaveten alternatif...

Kod:
Sub Mesajin_Var()

Dim Cevap As VbMsgBoxResult

Cevap = MsgBox("..::.. Mesaja Devam Edilsin mi ? ..::.. ", _
    vbYesNoCancel + vbMsgBoxRtlReading, "MsgBox Hakkında")

Select Case Cevap

Case Is = vbYes
            MsgBox "..::.. Evet Butonuna Basıldı ..::..", vbInformation, "Bilgi !"

Case Is = vbNo
            MsgBox "..::.. Hayır Butonuna Basıldı ..::..", vbInformation, "Bilgi !"

Case Is = vbCancel
            MsgBox "..::.. İptal Butonuna Basıldı ..::.. ", vbInformation, "Bilgi !"

End Select

End Sub

Sayın; programeer, Orion1 ve Murat OSMA
İlginize çok teşekkür ederim, Problemi çözdüm, İşleriniz kolay gelsin. Saygılarımla

Murat beyin verdiği kodlarla Evet Hayır ve İptal butonları çıkıyor. Bu butonların isimlerini ihtiyaca göre nasıl değiştirebiliriz?

Murat beyin verdiği kodlarla Evet Hayır ve İptal butonları çıkıyor. Bu butonların isimlerini ihtiyaca göre nasıl değiştirebiliriz?

MsgBox'taki düğmelerin üstünde yazan metinler değişebilir mi bilmiyorum. Ancak siz kendi isteğinize göre düzenleme yapmak istiyorsanız bir userformda istediğiniz düğmeleri hazırlayıp, istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

MsgBox'taki düğmelerin üstünde yazan metinler değişebilir mi bilmiyorum. Ancak siz kendi isteğinize göre düzenleme yapmak istiyorsanız bir userformda istediğiniz düğmeleri hazırlayıp, istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Userforma benim çalışmam için uygun olur mu bilmiyorum. :)

Geri