• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

metni sütunlara dönüştürmenin çoklu yöntemi

Merhaba.

Görüntüdeki makroyu deneyin:

Çok teşekkür ederim formül işe yaradı fakat ilk 4 tanesini yaptı 21 sütun dediğimiz için sanırım o sayıları değiştirdim bu sefer ilki dışında hiç birini yapmadı yapmam gereken bu şekilde 500 tane mevcut başka bir alternatif var mıdır acaba

Paylaştığınız ekran görüntüsüne göre hazırlamıştım ve ifadenize göre bu kısmı doğru yapıyor. Kendim denediğimde de U sütununa kadar 4 sütun aralıklı olan verileri düzgün bir şekilde ayırdı.

Sizde sadece ilk 4 tanesini yapmışsa dosyanız paylaştığınız görüntüden farklıdır.

İşte bu nedenle örnek excel dosyası paylaşmak çok önemlidir. Örnek dosyanız asıl dosyanızla aynı yapıda olursa ona göre çözüm üretilebilir.

Paylaştığınız ekran görüntüsüne göre hazırlamıştım ve ifadenize göre bu kısmı doğru yapıyor. Kendim denediğimde de U sütununa kadar 4 sütun aralıklı olan verileri düzgün bir şekilde ayırdı.

Sizde sadece ilk 4 tanesini yapmışsa dosyanız paylaştığınız görüntüden farklıdır.

İşte bu nedenle örnek excel dosyası paylaşmak çok önemlidir. Örnek dosyanız asıl dosyanızla aynı yapıda olursa ona göre çözüm üretilebilir.
çok teşekkür ederim sizin verdiğiniz formülü biraz değiştirerek çözdüm olayı cidden sağolun elinize sağlık

Geri