• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Malzeme özet listesi çıkartmak

Excel Vers. ve Dili
tr
Herkese iyi geceler

Sayfa 1 Sayfa 2 Sayfa 3 den düşeyara ile arama sayfası D4 hucresıne yazmıs oldugum numaraya gore malzeme ozet lıstesı cıkartmak ıstıyorum.

Aynı numara da farklı farklı malzemeler olabılıyor Duseyara yazdıgımda sadece ılk satırı alıyor sonrakı satırları almıyor o numaraya aıt hangı sheet te ne var ıse hepsının dokumunu almak ıstıyorum verı aldıracagım satır sayısı yaklasık 5 000 Ofıce 2007 kullanmaktayım .

Yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım.

Son düzenleme:
Merhaba,

B9 hücresine yazarak deneyin,
Formülü sağa ve ağaşı çekerek kopyalayın.
Kod:
=EĞER(SATIRSAY(B$9:B9)>EĞERSAY('sayfa 1'!$A$3:$A$5000;$D$4);"";İNDİS('sayfa 1'!A$3:A$5000;KÜÇÜK(EĞER('sayfa 1'!$A$3:$A$5000=$D$4;SATIR('sayfa 1'!$A$3:$A$5000)-SATIR('sayfa 1'!$A$2)+1);SATIRSAY(B$9:B9))))
Dizi Formülüdür.

Merhaba Mahir Bey ,
Yanıtınız için cok teşekkür ederim ama arama butonuna yazdıgım sayıyı arama yapmıyor her 3 sayfada da arama yapmasını istiyorum . Excell yeni kullanmaya başladım nerede hata yapıyor olabilirim tekrar yardımcı olabilir misiniz ? Dosyayı formüllü bir şekilde ekleyebilirseniz hata ve eksiklerimi görebilirim.
İyi çalışmalar

Merhaba;
Alternatif olsun. Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

merhaba
Sheet cogaltamıyorum hata verıyor en az 8 sheet de arama yaptırmam gerekıyor denıyorum ama olmuyor formulu dıger ekledıgım sheetler ıle baglantısını ayarlayamadım lutfen tekrar yardımcı olabılır mısınız
yardımlarınız ıcın cok ama cok tesekkur ederım
herkese ıyı calısmalar

Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Not: hs sayfası C3 hücresindeki formülü;
=EĞER(A3="";"";"$a$3")
şeklinde değiştirirseniz M sütunundaki sıfır değerlerini almazsınız. (sonucu etkilemiyor ama yinede sıfır değerinin olmaması gerekir)

Ekli dosyalar

Sayın muygun size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum cok ama cok sagolun.
iyi çalışmalar dilerim

Geri