• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Maliyet analiz tablosu oluşturma(Yardım)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Zengin içerikli bir site çok sevindim böyle sitelerin varliği zaman zaman biz acemilere çok yardımcı oluyor.

Arkadaşlar benim bitirme tezim bir işletmenin maliyet analizi.

İşletmenin konusu ve içeriği hakkında detayli bilgiye sahibim lakin bana taslak lazım.(Maliyet analizine nasıl başlanır,hangi kalemler yazılır)

İşletme bims(briket) üretimi yapan bir işletme gider kalemleri hakkinda bilgi sahibim lakin analizde izlemem gereken yollar ve yöntemleri bilmiyorum yardım edermisiniz lütfen.

Güncel..
Arkadaşlar sanırım bu konuda kimse bana yardımcı olmayacak :)

Güncel..
Arkadaşlar sanırım bu konuda kimse bana yardımcı olmayacak :)

Merhaba,

Sorunuz excelden ziyade finansal bir konu. Başlığınızın şu an için 42 kez okunmuş. Cevap alamamanız bundan kaynaklanıyor.

Örneğin "Başabaş noktası grafiğini nasıl çizerim?" tarzında bir sorunuz BBN' nın nasıl hesaplandığını da açıklamanız şartıyla veya örnek bir dosya üzerinde göstererek kısa sürede yanıtlanabilirdi.

Merhaba,

Sorunuz excelden ziyade finansal bir konu. Başlığınızın şu an için 42 kez okunmuş. Cevap alamamanız bundan kaynaklanıyor.

Örneğin "Başabaş noktası grafiğini nasıl çizerim?" tarzında bir sorunuz BBN' nın nasıl hesaplandığını da açıklamanız şartıyla veya örnek bir dosya üzerinde göstererek kısa sürede yanıtlanabilirdi.

Haklısınız Zeki bey.
Belki finas konusunda bana yardımcı olacak arkadaş vardır yada elinde hazır taslak olan arkadaş vardır diye yazmıştım.İş başa düştü yine ben gerekli bilgileri hazirlayayım tablo konusunda yardım isterim.

Merhabalar
Benimde bu tarzda hazırlanmış bir maliyet analizi tablosuna ihtiyacım var hazırladığınız bittiyse paylaşmanız mümkün mü? Saygılarımla

merhaba

Her türlü maliyet analizi için bilgi verebilirim,

istenilen maliyet hesaplamasının hangi sektörde kullanacaksınız.

Geri