• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makrolar ile veritabanı kayıtlarını alt alta dizme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 de 2010 da kullanıyorum
Önecelikle selamlar,
Makro 1,Sayfa 1 deki hücrenin içeriğini VT (veritabanı) sayfasındaki ilgili alana yapıştırıyor. Ben ikinci bir kayıt girince, yenisini eskisinin üzerine yapıştırıyor. Ben bir altına kaydetmesini istiyorum. Nasıl Yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Önecelikle selamlar,
Makro 1,Sayfa 1 deki hücrenin içeriğini VT (veritabanı) sayfasındaki ilgili alana yapıştırıyor. Ben ikinci bir kayıt girince, yenisini eskisinin üzerine yapıştırıyor. Ben bir altına kaydetmesini istiyorum. Nasıl Yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

hocam, elinize sağlık. Allah razı olsun Teşekkürler

hocam, yine ben :) kodları incelerken ' Range("A65536").End(xlUp).Row ' aklıma takıldı. bu satır ne demek? o rakamlar nedir? Tşkler.

hocam bunları vb. kodu kullanmadan sadece makrolarla yapabilme imkanımız varmı? teşekkür ederim

hocam, teşekkür ederim :) kusura bakmayın, şimdi farkettim :) sağolun

İhsan Bey, bu veritabanına üye kaydetmeyi formları kullanarak nasıl yaparız? Teşekkürler. Eki inceledim, kodları makroların içine kaydettim olmadı.

linki inceledim. teşekkürler. fakat dediğim şey tam olarak şu: Ekteki form, denetim araç çubuğundaki commandbuton kullanılarak yapılmış, aynı formu, formlar araç çubuğundaki düğme ile gerçekleştirmemiz mümkün mü? ve nasıl yapabilirim, yardımlarınız için teşekkürler.

linki inceledim. teşekkürler. fakat dediğim şey tam olarak şu: Ekteki form, denetim araç çubuğundaki commandbuton kullanılarak yapılmış, aynı formu, formlar araç çubuğundaki düğme ile gerçekleştirmemiz mümkün mü? ve nasıl yapabilirim, yardımlarınız için teşekkürler.

eki inceler misin
normal bir tane düğme eklendi

Ekli dosyalar

:) hocam inanmayabilirsin 1 saat uğraştım boş makroya diğer, butondakileri copy paste yaptım, başaramadım. teşekkür ederim.

Geri