• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro kodunu farklı bir exel dosyasında kullanamıyorum...

Excel Vers. ve Dili
2010 İngilizce
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bu siteye daha yeni üye oldum ve ufkum genişlemeye başladı, yeni yeni konular ve yöntemler öğrenmeye başladım sayenizde, kuruculardan paylaşanlardan ve anlatanlardan Allah razı olsun, ellerinize sağlık...

Sorum şu olacak makrolardan anlamadığım için sitenizde işime yarayabilecek olan makroları kendi exel dosyalarımda uygulayabileceğimi düşündüm. Ancak mevcut exel dosyalarıma bu hazır makro kodlarını nasıl ekleyebilirim/uygulatabilirm bu konuda yardımcı olabilir misiniz,teşekkürler...

Merhabalar,

Foruma hoşgeldiniz. Mevcut dosyalarınızdan küçük örnekler eklerseniz ve ne istediğinizi tam olarak ifade ederseniz, yardımcı olacak bir çok kişi çıkacaktır eminim.

Örneğin exel dosyasına sheet2 de bulunan macro kodunu uygulatmak istiyorum, ancak kodu ne şekilde ve nasıl kaydedip exel dosyasına uygulatabilirim... teşekkürler kolay gelsin....

macronun amacı ise sheet1 exel dosyasında bulunan listede herhangi bir değişiklik yapıldığında kimin tarafından ne zaman ve ne şekil bir değişiklik yapıldığını gösteriyor, macronun çalışma kısa yolları "F11" ve "F12"

Ekli dosyalar

Sayın *Freeman*,

Ek'li dosyayı inceleyiniz.

Yapılan işlem;
Vermiş olduğunuz Sheet2'deki kodları seçtik ve kopyala dedik. Sheet1 (Sayfa1 yazısı üzerine) sekmesine fare ile sağ tuş yaptık. "Kod Görüntüle" dedik. Açılan sayfaya kodları yapıştırdık. Son olarak, verdiğiniz kodlarda "YEDEK" diye bir sayfada kayıtlar tutuluyordu. Sizde böyle bir sayfa olmadığı için, "YEDEK" ismini "Sheet2" ile değiştirdik. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Geri