Merhabalar, ekte gönderdiğim dosyada tablodan satırdaki isim hücresini tıkladığımda çalışan listesindeki isimlerden o listedeki göreve göre ismin satıra çağrılması. dosyanın içindede kısaca açıkaldım.yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler...
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhabalar, ekte gönderdiğim dosyada tablodan satırdaki isim hücresini tıkladığımda çalışan listesindeki isimlerden o listedeki göreve göre ismin satıra çağrılması. dosyanın içindede kısaca açıkaldım.yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler...
Çok güzel olmuş elinize sağlık fakat ismi seçinde satırdaki diğer bilgileri de getirmesini istiyorum. denetçi vasfı ,görevi ,numarası gibi
=EĞER(D6="";"";EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:$F$65536;
SÜTUN(B$2);0));"Bu Kişi Mevcut Değil";DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:
$F$65536;SÜTUN(B$2);0)))
merhaba
E6 hücresine
bu formülü yazın sağ'a ve aşağıya doğru çoğaltınKod:=EĞER(D6="";"";EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:$F$65536; SÜTUN(B$2);0));"Bu Kişi Mevcut Değil";DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3: $F$65536;SÜTUN(B$2);0)))
elinize sağlık küçük bir sorun işten ayrılma tarihi yoksa eyer 0 yazıyor. 0 yerine hiç bir şey yazmaması için ne yapmak gerek?
=EĞER($D6="";"";EĞER(EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:$F$24;
SÜTUN(B$2);0));"Bu Kişi Mevcut Değil";DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:$F$24;
SÜTUN(B$2);0))=0;"";EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:$F$24;
SÜTUN(B$2);0));"Bu Kişi Mevcut Değil";DÜŞEYARA($D6;'ÇALIŞAN LİSTESİ'!$A$3:$F$24;
SÜTUN(B$2);0))))
Çok teşekkürler. Allah razı olsun, Kandiliniz mübarek olsun....