• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Listeden Belirli Kişileri seçip listeleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kazuya55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
open office
Öncelikle merhaba arkadaşlar. ekte eklemiş olduğum örnekte üstesinden gelemediğim bir kaç durum var, onlar hakkında yardımcı olabilecek üstadlara şimdiden teşekkürler. Not: office 2003 dosyası olarak attım ancak ben çalışma yerimde openoffice kullanmam gerektiğini göz önüne bulundurarak bir çözüm yolu bulursak sevinirim, birde seçim yapılacak isim listesi Bin 200 kişi civarında. Örnek ektedir.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Open office kurulu olmadığından sonucu kontrol edemedim. En azından sizin deneme şansınız var.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

MUYGUN bey teşekkür ederim emeğinize sağlık. bir yerde sıkıntı oldu oda ikinci sayfada sevk listesi oluştururken isimleri bulma konusunda. openofficedeki denememde =EĞER(EHATALIYSA(İNDİS(Sayfa1!A:L;KAÇINCI(SATIR()-8;Sayfa1!L:L;0);5));"";İNDİS(Sayfa1!A:L;KAÇINCI(SATIR()-8;Sayfa1!L:L;0);5)) kodunda

Sayfa1!A:L bölümündeki yazıda hata gösteriyor. Sayfa1! isimli diğer sayfa openoffice de 'Sayfa1' olarak geçiyor o tamam ama A:L sütunları arasını algılayamıyor sanırım.

Merhaba;
Bu sorun excelde sayfa1 de L sütunundaki formülden "MAK($L$4:L4)+1)" kaynaklanıyor.
Sanırım ekteki uygulamada sorun olmaz.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri