• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kum ve Nakliye Takip Proğramı Yardım

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Merhaba arkadaşlar yıllar önce bu site sayesinde güzel bir stok proğramı yaptık sitedeki değerli arkadaşlarla ve hala durduğuna eminim. Ama iş değişikliği nedeniyle ve vakit yetersizliği nedeniyle proğramı geliştiremedik. Şu anda EK'te sunmuş olduğum dosyayı siz değerli dostlarımızla geliştirelim isterim. Bu proğram bana çok yardımcı olacağı gibi diğer arkadaşlarında faydalanmasını isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar yıllar önce bu site sayesinde güzel bir stok proğramı yaptık sitedeki değerli arkadaşlarla ve hala durduğuna eminim. Ama iş değişikliği nedeniyle ve vakit yetersizliği nedeniyle proğramı geliştiremedik. Şu anda EK'te sunmuş olduğum dosyayı siz değerli dostlarımızla geliştirelim isterim. Bu proğram bana çok yardımcı olacağı gibi diğer arkadaşlarında faydalanmasını isterim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba dosyanıza baktım her gün için ayrı sayfa açmışsınız. Gunluk ve aylık rapor almak istiyorsunuz. Bunu daha basit hale getirmek için tek sayfayı yıllık hala getirdim ve 2 sayfada oluşturduğum pivot tabel ile aylık veya günlük raporlarınız sadece tarihi veya ayı secerek oluşturmanızı sağlayac ornek yaptım.. Dosyayı bu şekilde kullanırsanız bence daha hızlı rapor almanızı sağlayabilir.

Ekli dosyalar

Merhaba

Merhabalar ilk başta teşekkür etmek istiyorum. Fakat ben dosyanın içine gerekli açıklamaları yazdım. O açıklamalara göre düzenleyebilirsek çok memnun olacağım. İşin açığı tamda anlatmadım fakat sorularınızı cevaplarım. Umarım uğraşacağımız proğram birçok kişinin işine yarar. Uğraştığın için çok sağolun ve Hakkınızı Helal edin. Şimdiden çok teşekkür ederim. Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

Daha açıkcası bu sayfada toplanan verilen diğer sayfalara otomatik olarak farklı özellik ve farklı müşteriler olarak geçmesini sağlamak...

Geri