• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kullanım süresi

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft exel türkçe
Değerli üstadlarım exelde yaptığımız bir programın çalışmasına belli bir zaman atayabilir miyiz?
Mesela Kullanım süresi 31.12.2009 olsun ve bu tarih gelince kullanım süresi sona ermiştir gibi bir uyarı vermesi ve hiç bir sayfayı açmaması
taki yeni bir tarih girene kadar
imkanı var mı acaba değerli üstadlarım

Değerli üstadlarım exelde yaptığımız bir programın çalışmasına belli bir zaman atayabilir miyiz?
Mesela Kullanım süresi 31.12.2009 olsun ve bu tarih gelince kullanım süresi sona ermiştir gibi bir uyarı vermesi ve hiç bir sayfayı açmaması
taki yeni bir tarih girene kadar
imkanı var mı acaba değerli üstadlarım
Belki makroları düşünüpte böyle bir şey aklınıza geldi.Ama hemen size şunu söyleyim.Güvenlik seviyesini yükseltip makroları devre dışı bırakınca Bu makrolar,kodlar çalışmaz.
En iyisi sayfalara günü gelince şifre verin veya kaldırın.

üstadım güvenlik seviyesinden tekrar aktif hale getirebilirler diye düşünüyorum şifre olsa dosyayı sadece sahibi aktif hale getirebilir.
yada dediğiniz gibi sayfaları nasıl şifreleyebiliriz bu da olur

üstadım güvenlik seviyesinden tekrar aktif hale getirebilirler diye düşünüyorum şifre olsa dosyayı sadece sahibi aktif hale getirebilir.
yada dediğiniz gibi sayfaları nasıl şifreleyebiliriz bu da olur
Araçlar==>Koruma==>Sayfayı koru.
İsterseniz bir şifre verip aktif sayfayı koruyabilirsiniz.

üstadım maksadımı söyliyeyim çalıştığım işyerinde tarifie mümkün ise peleşi seven arkadaşlarım var ama onlarıda kıramıyorum. oysa yaptığım programları siz değerli üstadlarımın bilgileri ile günlerce çalışarak yaptım. bunun karşılığında ücret falan da istemiyorum ama peleş programda çalışmalarını da hazmedemiyorum. isterim ki programı kendilerine vereyim ama belli bir süre atayayım. süresi gelince de hata veriyordur deyip işin içinden çıkayım
nedersin bencilmiyim yoksa
çok düşündüm ama bu gerekli üstadım
ayrıca sizin dediğiniz yöntemi yanı sayfayı şifrelesem programı verdiğim andan itibaren kullanılamıyacaktır oysa amacıma uymuyor üstadım

üstadım maksadımı söyliyeyim çalıştığım işyerinde tarifie mümkün ise peleşi seven arkadaşlarım var ama onlarıda kıramıyorum. oysa yaptığım programları siz değerli üstadlarımın bilgileri ile günlerce çalışarak yaptım. bunun karşılığında ücret falan da istemiyorum ama peleş programda çalışmalarını da hazmedemiyorum. isterim ki programı kendilerine vereyim ama belli bir süre atayayım. süresi gelince de hata veriyordur deyip işin içinden çıkayım
nedersin bencilmiyim yoksa
çok düşündüm ama bu gerekli üstadım
ayrıca sizin dediğiniz yöntemi yanı sayfayı şifrelesem programı verdiğim andan itibaren kullanılamıyacaktır oysa amacıma uymuyor üstadım
Siz makro ile yapayım diyorsunuz ama işte bende diyorum ki.Sizin programınızı kullanan kişi güvenlik düzeyini yükseğe çekerek. kodları pas geçer belki makroları kullanamaz ama yinede manuel olarak verilerini girebilir.:cool:

Üstadım eğer bellibir süreye kadar ilk msjımda dediğim gibi olma ihtimalı yoksa sizin dediğiniz bu yöntemi deneyeyim
ilgi ve alakanıza teşekkürler

Merhaba,

Excelde "izin kısıtlama" özelliği mevcuttur. Doğrusunu söylemek gerekirse bu menuyu daha önce hiç kullanmadım. Eğer işe yararsa bu özelliği kullanabilirsiniz.

Denemek için bana yardımcı olunuz. Ekte verdiğim dosyaya 27.11.2009 sınırı verdim.

Ekli dosyalar

Sayın Zeki Gürsoy

dosayanız bugün itibariyle açılmıyor.

dosyanızın tarihini değiştirerek tekrar gönderin tekrar deneyelim 3/12/2009 olabilir.

Sayın Zeki Gürsoy

dosayanız bugün itibariyle açılmıyor.

dosyanızın tarihini değiştirerek tekrar gönderin tekrar deneyelim 3/12/2009 olabilir.

Pek bilinmeyen bu özelliği test edip geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.

03/12/2009 son kullanım tarihyle dosyayı tekrar ekledim. Tekrar test edip geri dönüş yaparsanız memnun olurum.

Akabinde sınırlamanın nasıl yapıldığını anlatacağım.

Sn. Zeki Bey,

8. mesajda yer alan dosyayı ileri bir tarih ile tekrar eklermsiniz lütfen? Tarih geçtiği için açılmıyor.

Teşekkürler.

Geri