• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Koşullu Seçim

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Merhabalar hemen sorunumdan bahsetmek istiyorum, elimde bir sayı stunum var ve bu sayı stununda belli aralıktaki sayıların seçilmesini istiyorum örneğin >100 yani 100den büyük sayılar seçilecek ve bu sayıların tamamı seçildiğinde bir yan stuna taşıyacağım ancak kalan sayılarda herhangi bir değişme yada yerlerinde kayma olmamalı. Eğer detaylı anlatamadıysam örnek dosya koyabilirim , birkaç formül denedim ancak başarısız oldum ve filtreleme özelliğide işimi görmedi çünkü elimdeki stun çok uzun.

Şimdiden ilgilenen herkeze teşekkürler.

Dosya ekte ayrıntılarıda içinde belirttim. İlginize çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Dosya ekte ayrıntılarıda içinde belirttim. İlginize çok teşekkür ederim.

merhaba
boş bir module kopyalayarak deneyiniz
Kod:
Option Explicit
Sub büyük_olanlar()
Dim ts, kaplan
kaplan = MsgBox("10'dan Büyükleri Çıkartıyorum", vbYesNo, "Onay")
If kaplan = vbNo Then Exit Sub
For ts = 1 To Cells(65536, "A").End(xlUp).Row
If Range("A" & ts) > 10 Then
Range("B" & ts) = Range("A" & ts)
Range("A" & ts).ClearContents
End If
Next
MsgBox "10'dan Büyükleri Çıkarttım", vbInformation, "Bitiş"
End Sub

İlginize çok teşekkür ederim taşıma işlemi başarılı oldu ancak A stunundaki veriler orda kaldı, taşıma derken taşınan veriler tamamen B stununa gidecekti A da kalmadan. Eğer bu olmazssada sorun değil buda işimi görecektir sanırım.

Çok teşekkürler örnekte sorunsuz çalışıyor eminim verilerimdede çalışacaktır. Sitenize gerçekten hayranım bukadar hızlı geri döndüğünüz için teşekkürler. Bende siteye her girdiğimde reklamlarınıza tıklıyorum elimden gelen bukadar burası için :D Umarım bende ileride yardım edebilecek düzeye gelirim :)

Çok teşekkürler örnekte sorunsuz çalışıyor eminim verilerimdede çalışacaktır. Sitenize gerçekten hayranım bukadar hızlı geri döndüğünüz için teşekkürler. Bende siteye her girdiğimde reklamlarınıza tıklıyorum elimden gelen bukadar burası için :D Umarım bende ileride yardım edebilecek düzeye gelirim :)

rica ederim
Ayrıca Ben Teşekkür Ederim Reklamalr İçin Umarım Sende Bir An Önce Aramıza Katılırsın.
:yazici:

Geri