• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Köprü hk. sorun

Excel Vers. ve Dili
2002
Merhaba;
Köprü konusundaki başlıkları inceledim ancak bulamadım. Excel bir hücreye köprü tanımladım. Tanımladığım köprü linkine tıklandığında başka bir formattaki (word, jpeg) dosyanın açılmasını istiyorum. Kendi bilgisayarımda çalışıyor ancak mail ile başka birisine gönderdiğimde dosyanın açılamayacağına dair uyarı mesajı çıkıyor. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim. Yaptığım çalışma için örnek ekli dosyada yer almaktadır, linke tıkladığınızda açılmıyorsa problemim devam ediyor demektir.

Ekli dosyalar

Merhaba,
kendi bilgisayarınızda olan bir dosyayı açmaktan sözediyorsunuz. Bu tabii ki olmayacak. Siz yapmak istediğinizi net bir şekilde açıklarsanız değişik alternatifler üretenler olacaktır, saygılar.

Excelde hazırladığım raporu karşı tarafa gönderdiğimde, raporda yer alan bilgiyle ilgili resmi ve ya dosyayı linke tanımlamak istiyorum. Kişi hücredeki linki tıkladığında karşısına ilgili resim veya dosya açılsın.

Aklıma ilk gelen, açılması gereken nesne, gönderdiğiniz excel dosyasında yer alamayacaksa, bu nesneler ile excel dosyası ile aynı klasöre konup, klasör olarak sıkıştırılıp gönderilir. Alan kişi, klasör olarak kopyalar. Tabii ki link de, excel dosyasının bulunduğu yola göre tanımlanabilir. İyi çalışmalar.

Geri