Komut butonunu şifreleme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Command butona tıklayınca gizli sayfa şifre ile açılsın

Merhaba excel uzmanı arkadaşlardan benim ricam şudur:
excel dosyam açıldığında fiyat tarifesi sayfası gizli olsun o sayfayı açabilmek için
düğme 407 var göndereceğim ekde ona basınca şifre girilsin o şifreyide kodlardan ben belirleyebileyim:ilgilenirseniz sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba excel uzmanı arkadaşlardan benim ricam şudur:
excel dosyam açıldığında fiyat tarifesi sayfası gizli olsun o sayfayı açabilmek için
düğme 407 var göndereceğim ekde ona basınca şifre girilsin o şifreyide kodlardan ben belirleyebileyim:ilgilenirseniz sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Uzman kardeş valla istediğimle birazcık benziyor ama sana samimi bişi diyeyim ben
istediğe hayatta benzetemem bunu çünkü çok acemiyim buradan dilene dilene anca örneği adam ettim yeni anlamaya çalışıyorum eke koydum bana açıoık şekilde kodlarını yazabilirmisin rica etsem.ilgin için tşk ederim.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Abi ben sayfa felan seçmek istemiyorum düğme 407 ye basınca hemen benim kod kısmında belirleyeceğim şifreyi girip fiyat tarifesi sayfası açılsın.bıu kadar ilgilenirsen sevinirim abi

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Çalışmanızı örnek olarak hazırlıyorum.Vaktiniz varsa 1/2 saat beklermisiniz.Yada ben yollar yarın bakarsınız..

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Ben sabaha kadar beklerim.Şu acemiliği atmak için tam 3 gündür 4 saatlik uykuyla duruyorum bütün örneklerinizi inceleyip kendi staj yaptığım yere yenilikler getirmeye çalışıyorum.Herşey için tşk ederim.

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Ekli dosyayı inceleyiniz. İlgili düğmeye bastıktan sonra bir TEXT çıkacak, çıkan TEXT'te şifre olarak 11(isteğe bağlı) yazın.....

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Seyit bey ben textli istememiştim düğmeye basmadan öncede Fiyat Tarifesi adlı 2.sayfada gizli olmasını istemiştim.Tam olarak istediğim şu komut butonuna basınca userformda yazırlanmış label1 etiketinde şu yazacak Fiyat Tarifesi Sayfasını Açmak İçin Şifrenizi Giriniz...:**** labelin yanındada 1 tanede textbox olabilir onada benim module de belirlediğim kodlarla belirlediğim şifreyi girmek istiyorum textboxa şifreyi girip entere basıncada ilk açılışta gizli olan Fiyat tarifesi adlı 2.sayfa artık görünür olsun istiyorum tam olarak anlatmak istediğim bu ilginiz için tşk ederim.

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
16.08.2026
Sayfa ve VBA sayfasını koruma şifresi ile koruyun daha sonra deneyin..Çeşitli güvenlikler ilave edilebilir..

Edit:407 buton şifresi "sifre"

Bu kodu bulun bu şekilde değiştirin.Sayfa adını yanlış yazmışım.

Sub Auto_Close()
On Error Resume Next
Sheets("Fiyat Tarifesi").Visible = False
End Sub

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Çok tşk ederim.Borcum ne kadar acaba:)

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
16.08.2026
Rica ederim.
"Borcum ne kadar acaba:)" cümlesini oradan siliniz.

Son düzenleme: