• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kodlu girişi yapmak istiyorum

Excel Vers. ve Dili
2007 türkce
arkadaslar günlük depo çıkış dosyamdaki kapak sayfamda belirtmiş olduğum malzeme kodu na baglı olarak malz.cinsi birimi ve birim fiyatının ikinci ve üçünce v.s diğer sayfalarda direk kod nosunu girdiğimde otamatik olarak malz. cinsini, birimini ve birim fiyatını otamatik olarak atmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden tesekkurler..

Ekli dosyalar

otomatik tanımlama yardımcı olurmusunuz

arkadaslar günlük depo çıkış dosyamdaki kapak sayfamda belirtmiş olduğum malzeme kodu na baglı olarak malz.cinsi birimi ve birim fiyatının ikinci ve üçünce v.s diğer sayfalarda direk kod nosunu girdiğimde otamatik olarak malz. cinsini, birimini ve birim fiyatını otamatik olarak atmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden tesekkurler..

Sayın cilekyemek,

Örnek bir dosya eklerseniz yardımcı olanlar çıkacaktır,

Düşeyara

Merhaba,

ÜRÜNLER+FİYATLAR sayfasında Kodlar adı altında AD tanımı yaptım.

Kod:
='ÜRÜNLER+FİYATLAR'!$A$5:$D$154

Bu sınırı siz genişletebilirsiniz.

01.01.2009 sayfasında C7

Kod:
=DÜŞEYARA(B7;Kodlar;[B]2[/B];0)

D7

Kod:
=DÜŞEYARA(B7;Kodlar;[B]3[/B];0)

E7

Kod:
=DÜŞEYARA(B7;Kodlar;[B]4[/B];0)