• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kırmızı buton halinde uyarı verme..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle sorunumu şöyle belirteyim, L4 stünu bitecek zaman J4 başlayacak zaman. Başlayacak zaman bitecek zamanı geçmeyecek, geçtiği takdirde kırmızı renkte uyarı vermesini istiyorum bunuda N4 sütununa yansıtmasını istiyorum, tarihide otomatik ilerlesin ( yani bugün 28 Nisan yarın 29 Nisan ona göre ilerleme şansı varsa )baya uğraştım yapamadım ekte gönderdim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,umarım açıklayıcı olmuştur.. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü bi borç bilirim :):):):):)

Ekli dosyalar

konu ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederimde bunu uyguluyamadım şablonuma.. birazda değişik bişey olunca takıldım kaldım :(

konu ile ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederimde bunu uyguluyamadım şablonuma.. birazda değişik bişey olunca takıldım kaldım :(

Merhaba,

Amaç, doğumgünü gelenleri, hücrede kırmızı yada farklı bir renk ile görerek ikaz almak yada unutmamak ise, önerdiğim linklerdeki çözümler, farklı sütun ve satırda olsalar bile sorununuzu çözebilir,

Amaç farklı ise konuyu biraz daha detaylandırmanızı öneririm,

Teşekkür ederim.

anlıyorum doğum günü belirten sistem gibi olacakta yalnız bunda iki sütun ve tarih olunca karışıyor.. ondan yapamadım.. ilgilinediğiniz için teşekkür ederim :)

Geri