• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kimlik Bildirme Belgesi

Excel Vers. ve Dili
2003-Türkçe
Arkadaşlar Forumda aradım bulamadım.
Yardımcı olabilirmisiniz.
Eklediğim Dosyada İlgili Alanlar, ayrı sayfada gireceğim bilgiler ve C:\Foto Klasöründe bulunan fotoğraflar ile doldurulacaktır. "Aile Reisi Soyadı Adı" kısmına isim yazdığımda diğer bilgiler ve aynı isimle kayıtlı fotoğraf otomatik yerlerine gelmesi gerekmektedir. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

image box

bence imagebox kulanırsan daha kolay olacaktır.

form 5 istiyorsun galiba bende böyle bir çalışma yapmıştım adanada basılın 1 matbaa nın form 5 ne göre yapılmış çalışmam ekte umarım işine yarar

form 5 istiyorsun galiba bende böyle bir çalışma yapmıştım adanada basılın 1 matbaa nın form 5 ne göre yapılmış çalışmam ekte umarım işine yarar

ellerine sağlık arkadaşım. çok güzel yapmışsın.
Bilgiler aynı çalışma kitabında ayrı sayfadaki matbu forma geçse, çoklu kayıt özelliği, bide fotoğraf seçeneği eklense çok daha güzel olacak.

yokmu yapacak arkadaş......
-Bilgiler aynı çalışma kitabında ayrı sayfadaki matbu forma geçecek.
-Çoklu kayıt tutulacak. yani bilgiler pc den takip edilecek.gerekirse döküm
alınacak
-Fotoğraf eklemeye olanak sağlanacak.

şuan öğrencilerimle uğraşıyorum.malum ben 1 öğretmenim ve öğrencilerimde 1.sınıf ama bayram tatilinde yapabilirim gibi geliyor.biraz değişiklik yapmayı da dişinüyorum acces in tablolarını kullanarak çoklu kayıt özelliğide kazandıracağım. ayno şeyi mutarım da istiyor. hatta başımın etini yiyor. hadi hoca nerde kaldı diye

şuan öğrencilerimle uğraşıyorum.malum ben 1 öğretmenim ve öğrencilerimde 1.sınıf ama bayram tatilinde yapabilirim gibi geliyor.biraz değişiklik yapmayı da dişinüyorum acces in tablolarını kullanarak çoklu kayıt özelliğide kazandıracağım. ayno şeyi mutarım da istiyor. hatta başımın etini yiyor. hadi hoca nerde kaldı diye

sabırsızlıkla bekliyorum...

Kİmlİk Bİldİrm Belgesİ

Sayın mnesih istediğin işlemleri yapabilecekmisin bilemiyorum ama sorunu anlayabildiğim kadarıyla birşeyeler yapmaya çalıştım. ;İnşallah olmuştur.. İyi çalışmalar..Eleştrilerini bekliyorum..:hey: :hey:

Sayın mnesih istediğin işlemleri yapabilecekmisin bilemiyorum ama sorunu anlayabildiğim kadarıyla birşeyeler yapmaya çalıştım. ;İnşallah olmuştur.. İyi çalışmalar..Eleştrilerini bekliyorum..:hey: :hey:

eline sağlık.... güzel olmuş..... kişi sayısını artırmam lazım....

Bende üzerinde oynayarak kendime uyarladım..

Teşekkürler...

link ölü arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Geri