• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kes,kopyala,yapıştır.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kombo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Arkadaşlar, fareye sağ kliklediğimizde çıkan "kes, kopyala, yapıştır, ö.yapıştır" işlevleri ve üst menüdeki düzen sekmesinde çıkan aynı işlevler ile grafik işlevi pasif hale geldi. "Ben nerde hata yaptııım" :( ( Lütfen makamında okuyun ve detone olmayın :) )

Aman Tanrım sadece onlar değil, pekçok şey kayıp. Veri sekmesi, Biçim sekmesindeki pek çok işlev, YTL işlevi, Satır ekle çıkar, Pencere..... yukarıdaki Menü çubuğunun içeriği tamamen boşalmış gibi.

Görünüm-araç çubukları özelleştir-sıfırlayı deneyin. Yada

Görünüm-araç çubukları özelleştir-seçenekler-........sıfırla yı tıklayın.

Açıkçası ben yapmaya çekindim. Büyük bir ihtimalle resimde işaretlediğim kısmı çalıştırdın. Anlatığın gibi ise araçlar özelleştir menüsünede ulaşamıyorsundur. Oraya ulaşabilmek için menülerin orada sağtık en altta özelleştir seçeneğini çalıştır. Resimdeki kısımlara ulaşmaya çalış ve bak bakalım resimle aynımı veya bir kez daha işaretli kısmı çalıştır.

Not: Sen şimdi herhalde ofis programını tekrar yüklemekle meşgulsündürya, hadi hayırlısı.

sn.leventm , sn.valuer
Söylediklerinizi foruma yazmadan önce yaptım düzelmedi.

sn.valuer
Her yolu denedim olmadı. En sonunda yardım menüsünden algıla onar dedim . Bir dosyada hata olduğunu ve onarmak için onay istedi. Onay verdim . Ve office i tekrar yükledi. Ama bayağı kısa sürdü. Herhalde bozulmuş dosyaları tekrar yükledi. İlginiz için teşekkür ederim. :arkadas:

Geri