• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kaydedilen ismin listeden silinmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pylor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 kullanıyorum
Değerli form uzmanları takıldığım bir konu hakkında sizden yardım talep ediyorum istediğim şey sekreterliğini yaptığım polikilinkte uzun bir isim listesi ( randevu listesi) mevcut muayenesi yapılan hastanın veri tabanı kaydı yapıldıktan sonra randevu listesinden silinmesi bu konuda örnek bir dosya ekte mevcuttur ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Dosyanızda bu dedikleriniz olmuyor nasıl olacak şimdi.

sayın asi kıral istediğim gibi bir şey mümkün değilmidir eğer böyle bir şey mümkün değilse anlattığım sorun için siz nasıl bir çözüm önerirsiniz

sayın asi kıral istediğim gibi bir şey mümkün değilmidir eğer böyle bir şey mümkün değilse anlattığım sorun için siz nasıl bir çözüm önerirsiniz

Dosyanın içinde yazdığınız bilgilerle bir işlem yapılmıyor kaydet butonunda makro yok hücreye çift tıklıyorum herhangi bir işlem yapmıyor. Siz bunların olduğunu söylediniz şimdi ben ne edeyim ne istediğinizi kestiremedim tam olarak.

Dosyanın içinde yazdığınız bilgilerle bir işlem yapılmıyor kaydet butonunda makro yok hücreye çift tıklıyorum herhangi bir işlem yapmıyor. Siz bunların olduğunu söylediniz şimdi ben ne edeyim ne istediğinizi kestiremedim tam olarak.

hocam özür dilerim kusura bakmayın olaya bu yönden bakmamıştım. size dosyamın aslını gönderiyorum

Ekli dosyalar

değerli arkadaşlar dosyama bakma şansınız olurmu acaba

Geri