• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

kapalı dosyadan veri

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba
Excelde oluşturduğum kitapta "veri - işlem - sonuç" adlı 3 sayfa vardı. Dosya büyüklüğü nedeniyle işlem sayfasını yeni bir kitaba taşıdım. Bu üç sayfa formüller ile birbirinden veri alıyor. Üç dosya da açıkken işlem yapıyor sorun yok fakat, İşlem dosyasını açmadan veri dosyasında yaptığım değişiklik işleme geçip oradan da sonuç dosyasına geçer mi?

Merhaba serdar bey,

Ben yazdığınız konuyu çok anlayamadığımı belirtmek isterim, size yazmamdaki sebep ise benimde benzeri bir sorum vardı, verdiğiniz örneğe çok yakın olduğunu düşünüyorum bu sebeple bana verilen cevapları birde siz okuyun belki sizin işinizide görür.
http://www.excel.web.tr/f48/kapaly-dosyalardan-ko-ullu-veri-almak-t117707.html
Bu linkte Halit ve Koray beyin çalışmaları mevcut, Dikkat edin, sadece bir çalışma yok linkte alternatif yöntemler var. Umuyorum inşallah bu çalışmalar sizinde işinizi görür.

Hayırlı günler.

Cevabınız için teşekkür ederim. Sorumu detaylı anlatmaya çalışayım.
Excel kitabımda veri-işlem-sonuç adlı üç sayfa var. Veri sayfasında sayıları giriyorum. "örn:1-2-3"
işlem sayfasında bu sayıları toplatıyorum "örn: 1+2 " sonuç sayfasında "örn:3" ü görüntületiyorum. Bu dosyalar büyük olduğu için ayrı çalışma kitaplarına taşıdım. Üç çalışma sayfası açıkken veri kısmına girdiğim sayılar ile ilgili işlem yapılıp sonuca aktarılıyor. Ben işlem kitabını açmadan, veri kitabına girdiğim sayıların değerlendirilerek sonuç sayfasında görüntülenebilirliğini öğrenmek istiyorum. (Not: makro bilgim yok)

Arkadaşlar olabilir mi istediğim şey excelde?

Geri