• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

İsmini bilmediğim formül hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RiSk_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba Sevgili üstadlarım;

Şuan işyerinde olan excel formatım için izninizle sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi bende eğitim takip dosyası var, bu dosya için
mesela ileri bir tarih yazalım, 10.03.2012 olsun. bu tarihe 6-5-4-3-2-1 ay kala belirleyeceğimiz yerde yeşil renk olsun. 15-29 gün kala turuncu renk olsun, 7 ila 1 gün kala da kırmızı renk olsun. Böyle bir formülü nasıl yapabiliriz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Kalın sağlıcakla.

Koşullu biçimlendirme ile yapabilirsin. Örnek dosya eklersen düzenleyebilirim herhalde.

Koşullu biçimlendirme ile yapabilirsin. Örnek dosya eklersen düzenleyebilirim herhalde.
tamam kardeş ekledim. eklediğim dosyanın önce formüller sekmesini sonra da takip sekmesini okuyabilir misin? açıklamaları oraya yazdım.
İyi günler

Merhaba

Ek dosyayı inceleyiniz.
Başka sayfadaki bir yeriye göre koşullu biçimlendirme yapmak için ad tanımlanmıştır.
Excel2007 formatında hazırlanmıştır, excel2003 de farklılık gösterebilir, deneyiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba

Ek dosyayı inceleyiniz.
Başka sayfadaki bir yeriye göre koşullu biçimlendirme yapmak için ad tanımlanmıştır.
Excel2007 formatında hazırlanmıştır, excel2003 de farklılık gösterebilir, deneyiniz.

sayın üstadım nasıl yapıldığını çözemedim. tıklayacağım yerleri sırasıyla söyler misin?

Merhaba,

Aşağıdaki linki inceleyiniz.

2007'de koşulu biçimlendirme

üstadım konuyu inceledim. ama ben 1 sekmeye bir tarih yazcm diğer sekmeye de renk atması lazım.işte bunu yapamadım.yoksa aynı kutucuğa mesela 5 yazsam yeşil rengi ver dediğimde oluyor. ben 1 sekmeden diğerine koşullu biçimlendirme yapamadım yani. bunu nasıl yapabilirim. forumda araştırdım ama göremedim. yardımcı olabilir misiN?

yardımcı olabilecek üstadım yok mu? :(

Geri