• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

& işareti

Excel Vers. ve Dili
office 2016
arkadaşlar merhaba;
bir paragrafın içinde değişken bir metnim var.değişken metnin bulunduğu yere bir formül yazıyorduk ,değişen metnide formülde atadığımız hücreye yazıyorduk. paragraf kendini tamamlıyordu. bunu unuttum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

Sorunuz anlaşılmıyor.

=A1&" Değişken"

İstediğiniz bu değilse örnek dosya ekleyerek açıklayınız..

.

dostum senin verdiğin hücre birleştirmesi benim istediğim bir metinin ortalarında bir yerde bunu yapmak.mesela

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ---formül--- olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.

formül ara transfer yazısını bir hücreden çekmeli ve

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ara transfer olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.

şeklinde olmalı.

.

="Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, "&formül& " olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek"

şeklinde kullanın.

.

formül hata veriyor.

="Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, "&formül& " olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek"

Yukarıdaki formül sizin yazıcağınız formül olması gerekiyor oraya A1 veya Metneçevir(A1;"### ###") bibi formül koymanız gerekiyor.

ALLAH razı olsun

Geri