Merhaba,
InputBox içinde sayfaların birindeki PivotTable'daki Listbox'ı göstermek mümkün müdür?
InputBox içinde bir seçim yapıp, onu da bir değişkene atamak istiyorum.
Sonra o değişkeni String olarak farklı bir amaçla kullanacağım.
Aşağıda PivotTable'da kullanmak istediğim alan mevcut, bunu InputBox'ta listeleyemiyorum.
Eğer o da olmuyorsa, Pivot Table'da belirttiğim alanı kullanıcıya ayrı bir yerden seçtirip, değişkene nasıl atayabilirim?
InputBox içinde sayfaların birindeki PivotTable'daki Listbox'ı göstermek mümkün müdür?
InputBox içinde bir seçim yapıp, onu da bir değişkene atamak istiyorum.
Sonra o değişkeni String olarak farklı bir amaçla kullanacağım.
Aşağıda PivotTable'da kullanmak istediğim alan mevcut, bunu InputBox'ta listeleyemiyorum.
Sheets("Açık Defect - Grup").PivotTables("PivotTable3") _
.PivotFields("BG_PROJECT")
Sub My_macro()
Dim project_name As String
project_name = InputBox(Prompt:="ALM'de Yer Alan Proje Adını Giriniz", Title:="Proje Adı")
ActiveWorkbook.Sheets("RawDefectData").ListObjects("Table_ExternalData_1").Range.AutoFilter Field:=3, Criteria1:=project_name
ActiveWorkbook.Sheets("Defect Çözüm").ListObjects("Table_ExternalData_15").Range.AutoFilter Field:=1, Criteria1:=project_name
ActiveWorkbook.Sheets("Açık Defect").ListObjects("Table_ExternalData_13").Range.AutoFilter Field:=1, Criteria1:=project_name
Sheets("Defect Durumu").PivotTables("PivotTable1") _
.PivotFields("BG_PROJECT").CurrentPage = project_name
Sheets("Defect Grafik").PivotTables("PivotTable2") _
Sheets("Açık Defect - Grup").PivotTables("PivotTable3") _
End Sub
Eğer o da olmuyorsa, Pivot Table'da belirttiğim alanı kullanıcıya ayrı bir yerden seçtirip, değişkene nasıl atayabilirim?
Son düzenleme: