• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iki farklı koşula göre karşılık gelen değeri ataması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayaz84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar sorum ektedir burayada kısaca yazıyım sayfada eger baska bi excel dosyasında 1 yazdıgım zaman yanında + işareti varsa bana karşılık gelen değeri atasın. Ekte daha net anlaşır biçimde yazdım şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar sorum ektedir burayada kısaca yazıyım sayfada eger baska bi excel dosyasında 1 yazdıgım zaman yanında + işareti varsa bana karşılık gelen değeri atasın. Ekte daha net anlaşır biçimde yazdım şimdiden teşekkürler.

Selamlar,

Sorunuzdan Fazla Bir Şey Anlamadım......
ekdeki dosyayı İnceleyip tekrardan Dönüş Yaparmısınız

Ekli dosyalar

Teşekkürler ama istediğim bu diil söyle anlatıyım tekrar ,sayfa 2de a1 hücresine 2 yazdığımda eğer sayfa birde 2 sayısının yanında + işareti varsa bana karşılık gelen değeri atasın yani 500 eğer yoksa hiç + işareti hiç bişey atamasın.umarım anlatabilmişimdir

Maalesef bu formulle olmuyor denedım . Tekrar anlatıyım ben sorumu ben sayfa 2de a1 hücresine 2 yazdığım zaman eger sayfa 1 de 2nin yanında artı varsa o değeri atasın yani 500, eger + yoksa hiç bişey yazmasın bos olsun yani, mesela örnek sorumda 3 ün yanında + yok ben sayfa 2de a1 hücresine 3 yazınca b1 hücresine bişey yazmasın eğer sayfa 1de 3 rakamının yanına + koyarsam yazsın. yardımcı olursanız sevnırım arkadaslar

Maalesef bu formulle olmuyor denedım . Tekrar anlatıyım ben sorumu ben sayfa 2de a1 hücresine 2 yazdığım zaman eger sayfa 1 de 2nin yanında artı varsa o değeri atasın yani 500, eger + yoksa hiç bişey yazmasın bos olsun yani, mesela örnek sorumda 3 ün yanında + yok ben sayfa 2de a1 hücresine 3 yazınca b1 hücresine bişey yazmasın eğer sayfa 1de 3 rakamının yanına + koyarsam yazsın. yardımcı olursanız sevnırım arkadaslar

Kardeş Ben Bi Sorun Göremedim Resim Olarak Ekledim

Ekli dosyalar

Kardes şöyle bi sorun var ben sayfa2 de 5 ve + yazmak istemiyorum sadece 5 yazıp olsun istiyorum , sayfa1 de 5'in yanında + varsa rakamı yazsın yoksa 0 da yazmasın hiç bişey yazmasın bos hucre olsun

Son düzenleme:
Selamlar,,,
Şimdi Sayfa 2 Gelip a1 Hücresine 5 Yazın Sayfa Birde Eğer 5 rakamın Karşısında + İşareti Varsa 700 Çıkar Yoksa Çıkmaz
sayfa2 de 5 ve + yazmak istemiyorum sadece 5 yazıp olsun istiyorum , sayfa1 de 5'in yanında + varsa rakamı yazsın yoksa 0 da yazmasın hiç bişey yazmasın bos hucre olsun

Ekli dosyalar

Tessekurler bi sorum daha olucak buraya yazmasın yani sayfa1 f5 hucresine yazmasın bu degeri sayfa 2 de 1 sayısının yanına yani b1 hücresine yazıcak sekılde nasıl yazabılırım bu formulu?

Dosyanız Ekte

Hayırlı Günler

Ekli dosyalar

Geri