• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreye yazılan isimleri tanıma (Özel Listeler)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - ingilizce
arkadaslar excelde formüller bölümünde neden çıkarma ve bölme işlemi yoktur toplama gibi biz elimizle yaparız onu?

bir de diyelim ki elimde 10 kişilik bir liste var ve ben bu listeyi sildim sonra excel ben tekrardan yazarken aynı listeyi atıyorum 3. kişiyi yazdım, 4ü tahmin etsin olabilrimi böyle bişey?

teşekkürler tekrardan çok çok

Excel'de buna uygun bir özellik bulunuyor.Belki bu işinize yarayabilir.

10-15 kadar bir isim listesi hazırlayın.
Araçlar>>Seçenekler>Özel Listeler kısmından Veri al butonu yanındaki Refedit nesnesi yardımı ile listenizi komple seçin ve Veri al butonuna tıklayın..Tamam ile çıkın..

Daha sonra listenizin herhangi bir ismini hücreye yazın ve hücrenin sağ alt kısmında imleç + şeklini alıdığı zaman aşağıya sürükleyin..
Belki işinize yarar..
Kolay gelsin.

Excel'de buna uygun bir özellik bulunuyor.Belki bu işinize yarayabilir.

10-15 kadar bir isim listesi hazırlayın.
Araçlar>>Seçenekler>Özel Listeler kısmından Veri al butonu yanındaki Refedit nesnesi yardımı ile listenizi komple seçin ve Veri al butonuna tıklayın..Tamam ile çıkın..

Daha sonra listenizin herhangi bir ismini hücreye yazın ve hücrenin sağ alt kısmında imleç + şeklini alıdığı zaman aşağıya sürükleyin..
Belki işinize yarar..
Kolay gelsin.

Bu işlemin yani özel liste oluşturmanın 2007 de yada 2010 da nereden yapıldığı konusunda bilgisi olan varmı? Teşekkürler

• Ofis Düğmesi
  • Excel Seçenekleri
  • Popüler Sekmesinde Özel Listeleri Düzenle

Geri