Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyigünler ben bir excel dökümanı hazırlıyorum istediğim şu a1 hücresi ile r20 hucresi arasındaki hücrelerden herhangi birine data girersem o hücrenin bulunduğu satırın 48 saat sonra kilitlenmesi mümkünmüsür? teşekkürler
iyigünler ben bir excel dökümanı hazırlıyorum istediğim şu a1 hücresi ile r20 hucresi arasındaki hücrelerden herhangi birine data girersem o hücrenin bulunduğu satırın 48 saat sonra kilitlenmesi mümkünmüsür? teşekkürler
Bence mümkündür
data girince yanındaki hücreyede o anki zamanı yaz
formun açılışına kontrol koyarak 48 saati geçenleri kitleyebilirsin.Sayfa başta korumalı yap tabi..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.