• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücrenin sağ alt kenarı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Herkese Merhabalar;

Hücrenin sağ alt kenarına rakam yazmak mümkün müdür?Bu konuda bilgi alabilirsem sevinirim.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Bu arada şunu belirteyim :hücre biçimlendirmeden içerik için yapabileceğimiz işlemi biliyorum.Daha çok ihtiyacım olan içerikten bağımsız olarak sağ altta hücreye sayısal bir değer eklemek.

ornek dosya ekleyip ayrıntılı anlatabilirseniz yardımcı olmak isteriz :)

Basit bir dosya ama ricanız üzerine ekledim sayın parametre..

Ekli dosyalar

bu çalısma işinizi gorurmu

formul bu
EĞER(B18<>0;B18&"

"&C17+1;" ")bu şekilde yaptıgımızda ornekteki gibi oluşuyor sanırım işinizi gorur kolay gelsin

Ekli dosyalar

Sn parametre ilginiz için teşekkür ederim.Evet bu şekilde kullanabilirim.Düzeltilmesi gerekecek hücre sayımı bayağı düşürür en azından.C17 deki 1 i yazmanızın özel bir nedeni var mıdır formülü onu kaldırarak değiştirdim sormak istedim.

Tekrar teşekkür ederim.

1 yazmamdaki sebep sıra numarasını takip etmek içindi siz onun yerine c17 ye eğer(b17<>0;1;" ") c18 ede eğer(b18<>0;c17+1;" ") yazarsanız numaralar siz veri yazdıkca gozukur bunlari siz kendi satırlarınıza gore duzenlersiniz kolay gelsin :) iyi çalısmalar

Anlatmak istediğinizi anladım açıklamanız için teşekkür ederim.Bu arada dosyayı inceleyecek olanlar için belirteyim formüllü hücreler istenilen şekli Hücre Biçmlendir/Metni kaydır seçimini yaptıktan sonra sergiliyor.

Geri