• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hücreleri Sıralı Seçmek

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba, Belki konunun basligini iyi yazamamiz olabilirim kusura bakmayın. Yapmak istedigim, A1 ve B1 stunlarında degerler olsun ve bos bir sütüna su sekilde yazdırmak istiyorum. A1,B1,A2,B2,A3,B3,A4,B4,..............
seklinde alt alta gelecek sekilde yazdırmak istiyorum. Buradaki ama bir sequence olusturmak, ilk once A1,B1 sonrasında A2,B2 gibi

Merhaba, Belki konunun basligini iyi yazamamiz olabilirim kusura bakmayın. Yapmak istedigim, A1 ve B1 stunlarında degerler olsun ve bos bir sütüna su sekilde yazdırmak istiyorum. A1,B1,A2,B2,A3,B3,A4,B4,..............
seklinde alt alta gelecek sekilde yazdırmak istiyorum. Buradaki ama bir sequence olusturmak, ilk once A1,B1 sonrasında A2,B2 gibi

Anlatmak istediğinizden hiç bir şey anlayamadım:( Örnek bir dosya ile desteklermisiniz.

Merhaba Huseyin bey,

A ve B sutununda degerler var. Ben bu degerleri C sutununa yazdırmak istedigimde, A1,B1,A2,B2,A3,B3 sırasini takip etmesini istiyorum. Ornek dosyada gostermeye calistim.

Syg

Ekli dosyalar

Merhaba Huseyin bey,

A ve B sutununda degerler var. Ben bu degerleri C sutununa yazdırmak istedigimde, A1,B1,A2,B2,A3,B3 sırasini takip etmesini istiyorum. Ornek dosyada gostermeye calistim.

Syg

Ektki kodu denermisiniz.

Kod:
Sub Sırala()
For i = 1 To Range("A65536").End(3).Row
sonsat = Range("C65536").End(3).Row + 1
Cells(sonsat, 3).Value = Cells(i, 1).Value
sonsat = Range("C65536").End(3).Row + 1
Cells(sonsat, 3).Value = Cells(i, 2).Value
Next
End Sub

Hüseyin Bey,