• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücre kilitleme hk.

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional Plus 2010 türkçe
Arkadaşlar bir sayfada bazı hücreleri kilitlemek istiyorum ve bazılarına sadece yazı yazılsın istiyorum, bunu yapmak mümkünmüdür?

örnek dosyadaki kilitleyeceğim hücreleri maviye kilit olmayacak hücreleride kırmızıya boyadım.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Sizler sayesinde çok şey öğrendim Allah razı olsun...

Ekli dosyalar

Merhaba 2003 kullandığımdan dosyayı açamıyorum ama,

Yazmak istediğiniz hücreleri seçin, sağtıklayın ve hücreleri biçimlendir menüsünen kilit işaretini kaldırın daha sonra sayfayı koru deyin ve kilitli hücreleri seç kısmındaki işareti kaldırın. bu şekilde sadece kilidi açılmış hücrelere kayıt yapabilirsiniz. Veya dosyayı 2003 formaında tekrar yükleyin dosya üzerinde yardımcı olmaya çalışalım.

Merhaba 2003 kullandığımdan dosyayı açamıyorum ama,

Yazmak istediğiniz hücreleri seçin, sağtıklayın ve hücreleri biçimlendir menüsünen kilit işaretini kaldırın daha sonra sayfayı koru deyin ve kilitli hücreleri seç kısmındaki işareti kaldırın. bu şekilde sadece kilidi açılmış hücrelere kayıt yapabilirsiniz. Veya dosyayı 2003 formaında tekrar yükleyin dosya üzerinde yardımcı olmaya çalışalım.

Mustafa Bey, size de artık bir 2007 ve üzeri sürümde excel alalım artık :)

Evet sık sık lazım olmaya başladı, ama birkaç yerde kullandım hiç ısınamadım, ben 2003' ümle mutluyum :)

arkadaşlar tamam yaptım çok teşekkürler elinize kolunuza gözünüze sağlık

arkadaşlar bir şey daha soracağım aynı dosyada yanda ki listemdeki süzme de kilitleniyo bunu engelleyebilirmiyim yani süzme seçeneği açık kalabilirmi ?

Sayfayı koru dediğinizde size seçenekler sunacak, o seçeneklerin içinde hücrelere filtre uygula yı işaretlerseniz yapabilirsiniz.

Allah ne muradınız varsa versin.... teşekkürler tekrar

:)

arkadaşlar madem buralardasınız o zaman yine aynı dosya olan yani ekteki dosyamda yok yazılarını nasıl görünmez yaparım yukarıda yazılanları aşağıya aynen geçsin istiyorum onu da söyleyin de daha fazla duamı alın :)

teşekkürler

Ekli dosyalar

Yok yazısını bir türlü yok edemedim okudum ama olmuyo yeni bir konu açayım en iyisi teşekkürler

Geri