• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hücre boyama

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
ekteki çizelgede bilgi girişi bölümünde 1. kişinin haftalık izin günü pazar yazdığımızda sayfa 1 deki tüm pazar günlerini griye boyamasını istiyorum.
2. kişinin haftalık izin günü sayfa 2 de cumartesi ise cumartesi günlerini griye boyamasını istiyorum. ayrıca ulusal bayram ,dini bayram günlerini otomatik griye boyamasını istiyorum.
bilgi girişi e sütununda ikinci bir haftalık izin günü var sa onuda griye boyamasını istiyoru. nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

acil yardım

yardım edecek bi arkadaş yok mu

Merhaba,

"Sayfa 1" isimli sayfa "aaaaaaaaaa" isimli kişiye mi aittir?

Eğer cevabınız evetse ekteki örnek dosyayı inceleyin.

"Sayfa 1" için çözüm ürettim. Diğerlerini bakarak siz yaparsınız

Ekli dosyalar

aaa

sayfa 1 aaaaa kişiye
sayfa 2 bbbbb kişiye ait teşekkürler.

Merhaba,

Üstteki mesajıma örnek dosya ekledim. İnceleyiniz.

korhan bey pazar olan haftalık izni salı yaptığımda 5 ağustos 2012 fazla çalışma bölümü değişmiyor. birde ulusal bayram ve dini bayram günleri otomatik boyanabilirmi. teşekkür ederim

korhan bey yardımcı olabilirmisiniz sayfa 2 yi de yapabilirseniz sevinirim . 5 ağustos hata var onada bakabilirmisiniz teşekkür ederim

korhan bey nasıl bir yol izlediğinizi yazabilirseniz diğer sayfalara çözüm üretebilirim teşekkürler.

Merhaba,

Üstteki mesajımdaki dosyayı güncelledim.

Renklendirmede öncelik resmi tatillere verilmiştir. Mavi renkli hücreler resmi tatilleri ifade eder.

Uygulama koşullu biçimlendirme ve ad tanımlamaları kullanılarak hazırlanmıştır. Forumda bu konular oldukça fazla şekilde işlenmiştir. Arama yaparak nasıl yapıldıkları konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

teşekkürler

korhan bey tam istediğim gibi olmuş elinize saglık size son sorum bilgi girişinde 4. satırı ekleyemedim nasıl ekleyebilirim

Merhaba,

Üstteki mesajımdaki dosyadaki ad tanımlamalarını dinamik hale getirdim. Artık istediğiniz gibi ekleme yapabilirsiniz. Kişilere ait sayfalarıda çoğaltırken biçimlendirme uygulanmış bir sayfadan kopyala-yapıştır yöntemiyle yapabilirsiniz.

selam

korhan bey bilgi girişinde 1. satırdaki ikinci salı tüm çizelgeleri boyuyor bu soruna bakabilirmisin.

selam

korhan bey 1. satırdaki ikinci salı tüm sayfalardaki salı yı boyuyor bu soruna bakabilirmisiniz size zahmet veriyorum teşekkür ederim.

Merhaba,

#3 nolu mesajımdaki dosyayı tekrar deneyiniz.

teşekkür

korhan bey tam istediğim gibi oldu teşekkür ederim eline emeğine sağlık iyiki varsınız. kolay gelsin.

Geri