• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Harita hazırlamak için yardım

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaşlar merhaba

Ekli dosyada daha önce üstadlarımızın hazırladığı türkiye haritasından bir parça var.

Benim öğrenmek istediğim.Bu parçacıkların nasıl hazırlandığı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Ekli dosyalar

Şekil çizildikten sonra, çizilen şekili serbest form'a dönüştürün. Daha sonra şekil üzerine tıkladığınız zaman, bitiş noktalarını konumlandırarak şekli istediğiniz hale getirin.

Kolay gelsin, saygılar.

İngilizce Excel kullandığım için menu'ların Türkçe'lerini bilmiyorum açıkçası.
Tarif etmeye çalışayım.

Çizdiğiniz şekile tıkladığınız zaman, ( kare , dikdörtgen farketmez ) yukarıda biçim menusu çıkacak. ( İng: Format )

Çıkan yeni menüde, solda "edit shape" denilen türkçesi de muhtemelen "şekli düzenle" olan tuşa basınca çıkan listeden "convert to freeform" a tıklayın. Bununda türkçesi muhtemelen serbest hale çevir'dir heralde.

Daha sonra aynı listeden, edit points'e tıkladığınız zaman şekli istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

valla anlatması göstermesinden çok daha uzun, biraz kurcalayın hemen bulacaksınız.

bu arada ben en başta sormam gereken soruyu sormayı unutmuşum. ben Office 2007 için konuşuyorum, sizin office sürümünüz nedir ?

o zaman benim bütün tariflerimi göz ardı edin. ben 2007 'ye göre anlattım.

saygılar

Arkadaşlar merhaba

Ekli dosyada daha önce üstadlarımızın hazırladığı türkiye haritasından bir parça var.

Benim öğrenmek istediğim.Bu parçacıkların nasıl hazırlandığı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Merhaba,

Ben önce böyle bir çalışma varsa onu kullanıyorum :) Çok zorda kalırsam internetten bir harita, şekil vs buluyorum bunu da arkaplan olarak ekliyorum.

Sonra şekil araçlarından serbest formu seçip şekli çiziyorum.

Baya zahmetli bir iş.

Geri